TEA: Šabanu sam prva kupila poklon za rođendan!

Autor: telegraf.rs

Zabava

04.09.2017

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih spekulacija, mlada pevačica Tea Tairović konačno otkriva pravu istinu o odnosu sa Šabanom.

Foto: instagram.com/tea_tairovic
Tea Tairović

Nakon što je duet "Otkad tebe znam" ugledao svetlost dana, javnost je bila u čudu, mahom zbog toga što je bilo pravo iznenađenje to sa kim je Šaban Šaulić ukrstio glas.

Naravno, ne zbog toga što lepa Tea Tairović ne ume da peva, već zbog toga što nijedno od njih nije najavljivalo saradnju, već se sve čuvalo u strogoj tajnosti sve do samog izlaska pesme.

 

Nakon toga, počelo je da se priča kako između mlade pevačice i Šabana postoji nešto više, aludirajući na emotivnu vezu, a Tea se sve vreme trudi da dokaže da je sa Šabanom u isključivo poslovno-prijateljskom odnosu.

 

- Mogu da kažem da imam vrlo jak menadžerski tim iza sebe i da je to sve zasluga mog menadžera. Pesma je više nego odlična, i Šaban da smatra da pesma nije dobra, da ja ne vredim, ne bi sebe na taj način kompromitovao. Kockice su se stvarno poklopile i pesma je za kratko vreme postala hit. Jako sam ponosna - kaže zvezda "Granda".

 

- Mi vrlo često zajedno nastupamo. Toliko mi je neverovatno i dalje da smo snimili duet i da nastupamo zajedno, da ja kažem da sam njegova predgrupa. (smeh) Velika je čast stati sa njim na binu, osetiti tu energiju kojom on zrači, kojom pleni, kako ljudi vrište kad se on pojavi... To stvarno treba doživeti - objašnjava Tairovićeva.

 

@miss_andjeladj @studiolepotedolce.rs @demodejewelry

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on Jun 8, 2017 at 9:48am PDT

 

Kako se šuškalo da zbog bliskosti sa Šabanom nije u dobrim odnosima sa njegovom ženom Gocom, nezaobilazno pitanje bilo je upravo to d ali je istina da je sa Gocom u lošim odnosima.

- Ne, ja nikada Šabanovu suprugu nisam upoznala i nemam niti dobro, niti loše mišljenje o njoj, jer ženu nisam upoznala - rekla je pevačica.

 

S obzirom na to da se bliži Šabanov rođendan, zanimalo nas je čime će ga Tea obradovati, ali nas je iznenadila kada nam je rekla da mu je ona poklon već kupila. Doduše, povod nije bio rođendan.

- Ja sam mu već kupila poklon za, eto, tu našu saradnju. Kupila sam mu jednu plabvu košulju i mislim da mu se nije svidela. Nije hteo da je obuče. (smeh) Sama sam odabrala, mnogo volim plave košulje - objansila je Tea dodavši da očekuje da će je Šaban pozvati na slavlje, te da će konačno upoznati i njegovu ženu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading