Čola: Ceca je zvezda zahvaljujući drugima!

Autor:

Zabava

05.09.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić otkrio koje su njegove koleginice sa domaće estradne scene lično izgradile svoj uspeh, a koja od njih se oslanjala na tuđu pomoć

Foto: Promo foto
Zdravko Čolić

Pop zvezda Zdravko Čolić ceni pevačice koje su same sebi krčile put i postigle uspeh bez ičije pomoći, a smatra da Svetlana Ceca Ražnatović ne spada u tu grupu estradnih umetnica.

Naime, Čola ističe da je njegova folk koleginica imala veliku pomoć, aludirajući na njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, koji je učinio da njena karijera krene uzlaznom putanjom u periodu kada je Ceca bila nestala sa domaće scene. On je u reportaži za emisiju MIC kod voditelja Milana Jevtića sa KCN televizije ekskluzivno progovorio o pevačicama sa domaće estradne scene koje ceni i poštuje, ali i onima za koje smatra da nisu same zaslužne za svoj uspeh, već da su uspele zahvaljujući velikoj pomoći drugih.

S Gagom bi i duet

Voditelj je Čolu nakon nekoliko minuta razgovora pitao šta misli o Dragani Mirković, Lepoj Breni i Ceci, a on je o svakoj ponaosob izneo svoj sud.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mirković

- Dragana Mirković mi je prijateljica, ona se oduvek borila sama, obožavam njeno pevanje i pitanje je dana kada će se pojaviti neka pesma za nas dvoje. Volim Lepu Brenu jako, to je jaka žena i žena koja je sve postigla sama. Postoje žene na estradi koje su same svojim zaslugama izgurale svoje karijere, a to su Tereza Kesovija, Lepa Brena i Neda Ukraden. One su same izdržale sve i svašta. I Ceca je tu, ali ona je druga priča, ona je imala veliku pomoć. Ipak, ove tri koje sam nabrojao mogu same da vode i rat. Skidam kapu ženama koje su same napravile posao - rekao je Čolić.

Cilja na Arkana

Iako pevač nije želeo konkretno da kaže čiju pomoć je Ceca imala, naslućuje se da su se te reči odnosile na njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. ž

Foto: ST/V. LUKIĆ
Svetlana Ražnatović

Nije tajna da je devedesetih, kada su i stupili u bračnu zajednicu, Arkan činio sve da njegova tek venčana supruga postane broj jedan na estradi.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Cecom, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading