Zbog posla sam zapostavila porodicu: Bojana Ristivojević otkrila zbog čega je dala otkaz!

Autor:

Zabava

13.06.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije da će voditi treću sezonu rijalitija "Zadruga", nakon što je dala otkaz na televiziji "Happy", očigledno su naterale voditeljku Bojanu Ristivojević da se oglasi.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Sada će imati više vremena za svoje bližnje... Bojana Ristivojević

Ona je objasnila razloge svog otkaza, za koje tvrdi da nisu doneti naprečac, kao i da je to učinila da ne bi izgubila sebe:

- Dragi moji, do sada nisam želela da pišem nikakva saopštenja u vezi sa mojim odlaskom sa TV "Hepi" i da se od mog otkaza pravi rijaliti, ali osećam obavezu da vam se i ovim putem obratim. Moje kolege i dojučerašnji poslodavci upoznati su sa razlozima prekida saradnje, ali su mi i dalje prijatelji, navijam za njih i radujem se svakom uspehu kuće u kojoj sam radila skoro deset godina - navela je Bojana i dodala:

Foto: instagram.com/bokalica

- Jednostavno, došlo je vreme da se rastanemo! Posle pet sezona rijaliti programa shvatila sam da je bolje da izgubim posao nego sebe, što znači da razlog mog odlaska nisu pregovori s drugim televizijima, niti je bilo reči o tome. Cilj mi je da se odmorim i uživam sa porodicom, koju sam, zbog posla, često zanemarivala. A onda... u nove radne pobede! Hvala svim kolegama novinarima na razumevanju, hvala svima vama koji me pratite na društvenim mrežama, volite i svakodnevno pišete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading