Ovako se ni Mimi Oro nije nalupala: Milica Pavlović pričala koliko ima pregleda, svi popadali!

Autor:

Zabava

13.06.2019

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović oduševljena je što ima mnogo pregleda na svojoj jutjub stranici i to je danas podelila sa novinarima koje je pozvala kako bi to proslavila.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Izblamirala se pošteno... Milica Pavlović

Međutim, uspela je samo da se debelo izblamira budući da je pokazala elementarno neznanje iz matematike. Milica je pred svima otkrila koliko njeni snimci imaju pregleda, a kada su svi čuli šta je pevačica izgovoirila počeli su da se smeju:

- Biću kratka da vas uputim što ste došli. Meni je javljeno pre mesec dana, recimo, da sam prešla na jutjubu cifru od pola miliona pregleda iliti pola milijarde i prosto sam morala, spremila sam za mene jedan veoma važan scenski nastup u trajanju od osam minuta koji će biti pušten večeras na mom jutjubu - istakla je Milica pa su svi ostali bili zbunjeni ne znajući koliko je miliona ili milijardi Milica prešla na jutjub kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ps

13.06.2019 15:21

Mislim da je ruzno da uporedjujete MP i onu starletu kad je devojka skroz na mestu,ipak je bio samo lapsus...

Odgovori 17 0
Maya

14.06.2019 08:50

@Ps - Lapsus ili osnovno neznanje matematike. Da li se posle ispravila?