Stefan Živojinović otkrio tajnu: Brat i ja pijemo više od Brene i Bobe!

Autor:

Zabava

15.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač Stefan Živojinović održao je u četvrtak uveče nastup u Beogradu u prepunom lokalu, a za Srpski telegraf je otkrio da on i njegov brat Viktor Živojinović mogu da popiju više od svojih roditelja!

RepublikaFoto: instagram.com/viktorernest
Stefan i Viktor...

Naime, Stefan je kazao da se nikada nije takmičio sa bratom u tome ko može više pića da popije, ali se našalio i objasnio da oni mogu da popiju mnogo više od Brene i Bobe.

- I brat i ja volimo provod, a u provodu se uvek malo popije. Nikada se nismo takmičili ko može više da cugne, a da ostane što trezniji, ali mislim da smo tu negde. Svakako je sigurno da više popijemo od mame i tate! Oni su sada u godinama i odmereniji. Mama, doduše, nikada nije mnogo pila. Nije ni tata, ali kada se nazdravlja zbog nekog lepog povoda ili se gustira čaša vina, tu svi učestvujemo ravnopravno - rekao je Stefan.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Živojinovići...

Stalno me mediji pitaju za Milicu, ali ne mogu ništa da vam kažem, sem da smo jako dobri drugari

Bez obzira na to što ga mediji povezuju sa pevačicom Milicom Pavlović, Živojinović ipak tvrdi da su oni samo prijatelji.

RepublikaFoto: e-stock
Milica Pavlović...

- Stalno me mediji pitaju za Milicu, ali ne mogu ništa da vam kažem, sem da smo jako dobri drugari. Poštujemo se i odlično se slažemo, ali nismo nikakav par - rekao je Stefan.

Kod Živojinovića se pojavila i voditeljka Bojana Ristivojević, zatim Filip Krajinović, njegov otac Boba Živojinović i brat Viktor, ali bez Brene, pa su uživali na Stefanovom nastupu.

Foto: e-stock agency

Karleuša se provodila kod Stefana na nastupu

Pevačica Jelena Karleuša došla je kod Stefana na nastup u pratnji svog PR Zorana Birtaševića, koji je sve vreme išao ispred nje kako bi je sakrio od bliceva foto-reportera. JK se pojavila u kratkoj mini-suknji, pa se smestila za svoj sto, odakle je posmatrala kako Živojinović peva. Ona je na svom Instagramu sve vreme objavljivala snimke Stefana uz opise da sjajno peva, pa je ostala do kasnih sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

15.06.2019 09:13

Čega se pametni stide, time se budale ponose.