Zbog ovoga se zalaže protiv toga: Kija progovorila o porodičnom nasilju, a evo šta joj je uradio Sloba!

Autor: Informer

Zabava

15.06.2019

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvoreno o traumama iz prošlosti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Kristina Kija Kockar progovorila je o boljnoj temi, pa priznala da je njen, sada pokojni otac, fizički maltretirao njenu majku Nadicu.

- Imala sam pet ili šest godina kada je tata prebio mamu. Sećam se da sam mu ja po visini bila do zadnjice i da sam ga udarala kako bi prekinuo... Mama je nosila naočare, pa joj se od udarca zabilo parče stakla ispod oka. Kažu da je imala sreće, jer je mogla još gore da prođe - priča rijaliti zvezda, čiji je otac Miloš preminuo prošle godine.

Foto: youtube.com/ IDJTV™
Kija Kockar

- Sve se to dešavalo na javnom mestu, pa su mamu i tatu ubrzo razdvojili. Sećam se da je bilo leto i da smo nas dve otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvoj situaciji. Naravno da se nakon toga nije vratila tati, jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po udarcu koji je ona dobila, već po njenoj snazi u celoj toj situaciji -  kaže Kockareva.

Ona se osvnula na svoj brak sa Slobom Radanovićem, pa istakla da jeste trpela psihičko nasilje, ali da je pevač nikada nije udario.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Zoki

15.06.2019 09:11

Sve normalne osobe se zalažu protiv nasilja.

Odgovori 55 0
Rista turista

15.06.2019 10:15

Nasilnika Djuričića samo zatvor spasava od daljeg divljanja i nasilja.

Odgovori 54 0
Rista turista

15.06.2019 17:55

@Rista turista - Miki Djuričić je bio nasilnik i u Zadruzi 1. A i Sloba je pokušavao da ga imitira da pokazuje svoju snagu udaranjem u stolove i zidove. Slobi se nasilništvo osvetilo. Lomio noge i ruke više puta.

Odgovori 36 0
jelena

15.06.2019 19:16

@Rista turista - Kija pokazala kako do uspeha. Red, rad, obrazovanje, disciplina. Bravo!

Odgovori 34 0