NI TRAGA OD MASNICA: Sonja objavila FOTOGRAFIJE, a lice NIKAD LEPŠE!

Zabava

05.09.2017

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana skandal Sonje Vuksanović i Ace Lukasa potresa estradu, a pevač je, gostujući u jutarnjem programu Pink televizije ispričao da je priznao krivicu samo da ne bi otišao u pritvor, ali da se zapravo ništa nije desilo, odnosno da nije podigao ruku na svoju bivšu suprugu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sonja Lukas

Sonja je nadležnima rekla da je zadobila i masnicu u predelu lica, međutim, ista se na njenim najnovijim fotografijama ne vidi. 

Foto: instagram.com/sonjavu
Sonjina objava na Instagramu

Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Sonja ima masnice na licu. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom - rekao je tada za Pink.rs izvor iz policije.

Foto: instagram.com/sonjavu
Sonja Lukas

Lukas, koji je Tužilaštvu potpisao priznanje o krivici, a medijima rekao kako je bio prinuđen da prizna sve, sada verovatno može da priloži upravo ove Sonjine fotografije kao dokaz, obzirom na to da se na njenom licu na fotkama koje je objavila na instagramu ne vidi ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading