Davio je i terao da šeta gola po mostu: Učesnicu "Farme" pretukao dečko!

Autor:

Zabava

18.06.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu i učesnicu "Farme 6" Sanelu Vujnović 12. juna brutalno je pretukao dečko, inače poznati harmonikaš Miloš Stojković Stojke. Sanela je za Srpski Telegraf odlučila da progovori o nasilju koje je preživela, a iz kojeg ima ozbiljne fizičke povrede. Kako pevačica tvrdi, nasilnik ju je pretukao u njegovom stanu u Resniku, uhvatio je za glavu i zabio u vrata, nakon čega je Sanela uspela da se domogne telefona i pozove policiju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Sanela Vujnović

Naime, kako je sama priznala, nakon batinanja i mučnog iživljavanja, nasilje je već drugi put prijavila policiji, a bivši partner ju je više puta tukao, davio, pretio smrtnim ishodom i silovanjem.

- Sa Milošem sam bila dve godine u vezi, od toga sam godinu i po dana trpela nasilje. Zaista, na početku je sve bilo bajkovito i voleli smo se, a onda je usledio pakao i tada sam shvatila da čoveka uopšte ne poznajem. Tukao me je više puta, a nasilje sam već dva puta prijavila policiji. Poslednji put me je pretukao prošle srede i tada sam ga prijavila. Tada sam videla da je Miloš spreman da me ubije. Bio je to običan dan, meni je iskrsla svirka, trebalo je da pevam na nekom krštenju. Otišla sam da se kupam i, kada sam izašla iz kupatila, on mi je rekao da ne mogu da idem na svirku i da, ukoliko odem, mi smo završili. Tada mi je saopštio da mogu da imam samo tri svirke nedeljno. Ja sam se tu pobunila i rekla mu da je on kriv za sve što mi se dešava. Tada je krenuo pakao - započinje potresnu ispovest Sanela i nastavlja da opisuje nemili događaj.

Sanela: Vukao mi je glavu po ulici zato što sam bila u kupaćem kostimu na bazenu

- Terao me je da izađem iz stana gola, počele su toliko strašne uvrede da sam ja samo od tih uvreda već bila slomljena. Ja sam mu zapretila da ću ga prijaviti ako ne prestane, a on mi je rekao da nisam svesna šta me čeka kada on izađe iz pritvora. Tu su usledili užasni udarci i vikanje, ja sam pozvala policiju. Uhvatio me je za glavu i udarao od vrata i od ormar. Tada sam dobila napad panike i gušenje jer sam astmatičar, a on me je sve vreme pljuvao po faci dok sam ga molila za pumpicu. Zatim je došla policija i odvezla nas u PS Rakovica, a on ni tada nije prestajao sa uvredama. U stanici sam bila skroz mokra, brusthalter mi je bio pocepan, on mi ga je pocepao u stanu. Nakon toga mu je produžena zabrana prilaska - otkriva Sanela, koja je Miloša prvi put za nasilje prijavila u martu 2019.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Tukao me je više puta, udarao mi glavu o ormare i zid, čak sam pokušala u vožnji da iskočim da me ne bi udavio, kaže Sanela Vujnović

- Tukao me je još nekih pet, šest puta, a brutalne batine dobijam poslednja četiri meseca. Tukao me je zbog toga što sam dobila poruku od bivšeg dečka, koji mi je čestitao na novoj pesmi. U kolima je počelo strašno vređanje, udarao me je pesnicama, rukama po glavi, po vratu. Ja sam pokušala u vožnji da otvorim vrata i da iskočim. Ja sam se toliko branila, ali uvek je, naravno, bio jači od mene. On je mene do te mere tukao da sam ja nogama razbila šoferku, boreći se da se odbranim da me ne udavi. Tri dana posle toga nisam mogla da pomerim glavu. Tada sam ga prijavila - objasnila je pevačica.

Sanela kaže da je prvi put do nasilja došlo posle šest meseci veze, ali da je verovala da se to neće ponoviti.

Bežala sam bosa po keju da se spasem

Pevačica je otkrila da ju je Miloš više puta i javno maltretirao, a da su svedoci tih batina samo spuštali glavu.

- Na jednoj privatnoj proslavi pred kolegama me je čupao za kosu i pljuvao. Svi su zgroženo gledali, a ja sam pokupila stvari i počela da trčim. On me je jurio i udarao sa kesom gde su mi bile cipele po glavi. Bežala sam bosa po keju da se spasem. Neke dve devojke su me strpale u kola i odvezle kući.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

- Bila sam kod prijatelja na bazenu, a on me je sačekao ispred njihove kuće i počeo da me krvnički udara po glavi, kada je shvatio da sam u kupaćem kostimu. Vukao me je za kosu, u kolima me je sve vreme udarao, a onda smo krenuli ka Pupinom mostu. Tu mi je rekao da će me zaklati, iseći, silovati, ubiti i da će nakon toga pozvati moje roditelje. Udarao me je jako po glavi i terao me je da izađem u kupaćem da šetam po mostu na putu. Ja sam ga molila samo da me ne ubije, radila sam sve što je tražio smo da bih ostala živa. Sutradan mi je rekao da se ničega ne seća i da ima prekid filma. On me sada ne uznemirava jer ima zabranu prilaska. Miloš je veoma mudar i proračunat, on čeka da prođe kazna pa da me dokrajči, a ja se nadam da do toga neće doći i da će me država, kao i sve žene zaštititi - zaključila je Sanela.

Nasilnik se oglasio za Srpski telegraf, a sta je rekao pročitajte sutra u štampanom izdanju.

I bivša žena ga prijavila za nasilje

Sanela je otkrila da je harmonikaš pre nje bio u braku, ali i da je tada okarakterisan kao nasilnik.

- Miloš je pre mene imao brak i dvoje dece. On je bio razveden i pre nego što smo se mi smuvali. Njegova tadašnja žena ga je prijavila za nasilje, ali je ona tu prijavu povukla da bi on mogao da viđa decu. I nju je mnogo maltretirao, ali ona se na vreme spasla i shvatila sa kim ima posla - rekla je pevačica.

Sanela: Milošev otac će svedočiti u moju korist!

Pevačica nije znala šta da radi kada je prvi put dobila batine od Miloša, pa se požalila njegovom ocu, od tada pa do sada on je njena velika podrška.

- U svim situacijama sam zvala njegovog oca. Čovek me je u neverici gledao sa suzama u očima. On Milošu ne može ništa, pošto on ne poznaje svog sina. Njegov otac mi je rekao da ga prijavim i da će on svedočiti u moju korist. Stojkovićeva mama je prva dva puta bila na mojoj strani, a od tada se okrenula ka sinu i više mi se ne javlja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading