Bila je megazvezda Jugoslavije, Marina Tucaković je na njen poziv ustajala u pola noći: Evo o kome se radi i gde je sada!

Autor:

Zabava

19.06.2019

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I danas je svi poštuju i slušaju njene pesme!

Foto: youtube.com/printscreen
Zana Nimani

Početkom osamdesetih godina grupa "Zana" je napravila haos na muzičkoj sceni Jugoslavije, a pevačica Zana Nimani važila je za seks simbol.

Grupa "Zana" se proslavila 1982. godine hitom "Dodirni mi kolena", i od tada su se samo nizali hitovi poput numera "Mladiću moj", "Jabuke i vino", "Majstor za poljupce i mnogi drugi...

Na vrhuncu popularnosti, Zana Nimani, 1985. godine je napustila bend koji je dobio ime po njoj, i 1986. objavila je solo album "Noćas pevam samo tebi".

Početkom 1991. Zana je u Beogradu rodila ćerku Teu, i nekoliko meseci kasnije se sa mužem Đorđem Šiškinom odselila u Kanadu gde i danas živi. Zana se od tada ne bavi muzikom. Ona radi u jednoj firmi koja se bavi menadžmentom. Nekada je bila plavuša, a danas kao što možete da vidite izgleda dosta drugačije:

Zana ima 56 godina, a njena ćerka je 2016. diplomirala na koledžu u Kanadi. Po mišljenju mnogih, Zana Nimani je, bez konkurencije bila najbolja pevačica benda "Zana", a hitovi koje je ona otpevala će se, bez sumnje slušati i narednih decenija.

Još davne 1979. godine, Marina Tucaković je za pomenutu grupu pisala pesme, a oni su nizali sve veće uspehe. Većina kolega je bilo ljubomorno na njih, kao i na Marinu koja im se maksimalno posvetila.

- Marina je sve vreme od momenta kada mi napravimo neku osnovnu temu prisutna. Upućena je u sve što se dešava, od samog početka saživljava se sa pesmom. Desi se zovnemo Marinu u dva sata ujutru, ona se izvuče iz pidžame, dođe i kaže "da l' ste normalni, ovo ne valja ništa - ispričala je svojevremeno Nimanijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vele

19.06.2019 10:29

Stvarno je bila megazvezda.