Pronašla novu ljubav: Nataša Bekvalac nikad srećnija!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

19.06.2019

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac ima tri propala braka iza sebe, a svakako najveću pažnju javnosti privukao je poslednji brak sa Lukom Lazukićem u kome je popularna pevačica doživela nasilje u porodici. Nakon ove tragedije Nataša je otkrila da je pronašla novu ljubav.

RepublikaFoto: Promo
Nataša Bekvalac...

Snagu da nastavi dalje pronašla je u ljubavi prema bližnjima. 

Danas se pevačica oseća ispunjeno i srećno, ali trebalo je pregurati težak period, kako je sama istakla.

- Moj savet svim ženama, koje u životu naiđu na tako velike prepreke, je da pronađu snagu u ljubavi prema svojoj deci, svom poslu i ljudima koji ih vole. Ništa nije teško kada znate zbog čega ili zbog koga živite. Ružne stvari za mene su davna prošlost, sada se osećam zaista srećno i čini mi se da nikad nisam imala ovoliko energije -  rekla je Nataša. 

Natašinom bivšem mužu Luki Lazukiću, sa kojim ima ćerkicu Katju, sud je ove godine izrekao kaznu od osam meseci zatvora, odnosno tri godine uslovno zbog nasilja u porodici. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Uspela je da izvojeva pravdu za nasilje koje je pretrpela od bivšeg supruga Luke Lazukića

Pevačica se izjasnila i o tome kakav treba da bude muškarac sa kojim bi ponovo stala pred oltar: 

- Mislim da takav ne postoji. Iako su me mediji u poslednje vreme povezivali sa muškarcima, koje nikada nisam ni videla ni upoznala, kao i sa kolegama pored kojih sednem na javnim događajima, u mom životu već duže vreme ne postoji nijedan muškarac i srećna sam zbog toga. Jednostavno, nije mi potreban - zaključila je Nataša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading