Velika "Grand" prevara: Karleuša tvrdi da je Popović izlobirao Džejlinu pobedu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda Džejle Ramović, prema glasovima stručnog žirija u finalu šoua "Zvezde Granda", nameštena je, tvrdi Jelena Karleuša. Kako Srpski telegraf saznaje, prava drama odigrala se u finalu ovog talent šou programa, i to nakon glasanja uživo pevačice Milice Todorović.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Karleuša i Popović

Naime, Saša Popović organizovao je glasanje poput evrovizijskog sistema u finalu, što znači da je pobednika birao stručni žiri sačinjen od estradnih umetnika, dok je publika svog favorita izglasala SMS glasovima.

Da glasanje nije baš čisto, bilo je jasno na samom početku, kada je uživo uključena Milica Todorović, koja je dala Džejli Ramović, čija je mentorka Marija Šerifović, 10 poena, a Milici Čikarić, koja je bila u timu Jelene Karleuše, 12. Međutim, režija je stopirala glasanje, o čemu je gledaoce obavestio voditelj Voja Nedeljković i odlučila da upiše 12 Ramovićevoj, a Čikarićevoj 10 poena, što je Popović opravdao rečima:

Milica dala 10 poena Džejli Ramović, a 12 Milici Čikarić, što je Saša naknadno promenio i dao Džejli 12

- Ne može da se menja, kako je ranije upisano tamo, mora tako da se glasa. Dakle, Džejla 12, a Milica 10 - rekao je Popović ne dopustivši Milici da iskomentariše ovu njihovu promenu bodova jer je navodno već bila prekinuta telefonska linija.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Džejla Ramović

Popović pak nije objasnio publici kako je moguće da stručni žiri glasa za nekog kandidata pre nego što sasluša njegov nastup?!

Osim toga, Jelena Karleuša potegla je pitanje po kojem kriterijumu je žiri glasao kada je dva favorita, Milicu i Džejlu, ocenjivao dijametralno različitim ocenama. U jednom trenutku pop diva je besno ustala i rekla:

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Milica Čikarić

- Primetila sam jednu nepravilnost u glasanju kod mnogih kolega koje su glasale. Ako je kriterijum za glasanje pevanje, kako onda Džejla Ramović može da ima više bodova od Milice Čikarić? Smatram da je večeras bilo lobiranja i ovo stvarno nije u redu. Marija, svi tvoji prijatelji su Džejli dali 12 bodova, problem je što se ja ne družim sa estradom, zato nisu dali mojoj Milici bodove - zagrmela je JK, na šta je Popović brže-bolje prekinuo:

- Jelena, kao članu žirija ne priliči ti da ovo govoriš.

Nakon toga glasanje je nastavljeno u istom ritmu, dakle većina pevača davala je glasove Džejli i izabrala je za pobednicu, što je Karleušu nateralo da dan kasnije još žešće oplete po žiriju i regularnosti samog glasanja.

- Svim onim pevačima koji su sinoć glasali tako što su Džejli davali 12 poena, a Milici Čikarić 1 ili 2 ili 0 poručujem da su obični kurtoni i pi*ke. I kao ljudi i kao profesionalci (ne zato što Džejla nije zaslužila 12, već zato što Milica nije zaslužila ništa manje, a kamoli 0 ili 1) - napisala je Karleuša.

Ovakvim glasanjem Džejla Ramović odnela je ubedljivu pobedu na finalu 13. sezone "Zvezda Granda", dok je Milica Čikarić zauzela drugo mesto.

U želji da saznamo gde je došlo do nesporazuma prilikom glasanja Milice Todorović, ali i kako je moguće da stručni žiri glasa unapred, pozvali smo Sašu Popovića, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Džejla Ramović pobedila je 2016. godine tokom takmičenja "Neki novi klinci", a sada je odnela pobedu i u ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile penzioner

22.06.2019 06:31

Prvi put u životu kažem: JK je u pravu.

Odgovori 27 2
Milka

22.06.2019 13:58

JK je u pravu 101posto.

Odgovori 14 2