Džejla posvađala Rokvića i Samardžića: Pevači nastavili sa prepirkama!

Autor:

Zabava

22.06.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić i Željko Samardžić vole rat na Instagramu posle pobede Džejle Ramović u "Zvezdama Granda". Pošto je pevač prozvao one koji su glasali za takmičare, a to nije bilo po njegovom ukusu, Željko mu je odgovorio u prijateljskom maniru. Međutim, Nikola je nastavio sa objašnjenjima.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljko_samardzic/nikolarokvic
Nikola i Željko...

Naime, Nikola je prozvao kolege koje su glasale za pobednicu Džejlu Ramović, a nisu dale poene takmičarki Milici Čikarić, te se Željko našao prozvanim budući da Milici nije dodelio nijedan poen.

- Željko dragi, Džejla je divna i zaista je zaslužila da pobedi... To ne sporim... Uostalom i ja sam joj dao 12 poena... Ne želim da komentarišem tuđe ukuse... Ne znam zašto si se ti osetio prozvanim... Pričam o vidljivoj podeli i namernom uticaju na bodovanje dvoje favorita... Slažem se da žiri nije bio ni potreban, narod je sam izabrao pobednika! A to je i po mom mišljenju Džejla! - napisao je Rokvić kao odgovor na Željkov komentar na svom Instagramu.

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Samardžić je kratko prokomentarisao sukob sa kolegom.

- Mislim da je reagovao emotivno i da njemu kao jednom finom i kulturnom mladom čoveku to nije trebalo - rekao je pevač.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirjana

22.06.2019 13:33

Rokvic je u pravu. Ako su njih dve najbolje ne može jedna da dobije nula poena.

Odgovori 15 0