ŠABAN OTKRIVA: Doživeo sam šećerni udar!

Zabava

06.09.2017

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić, dana proslavlja svoj 66. rođendan.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Slavljenik, Šaban Šaulić

Šaulić se sa ekipom portala Republika podsetio detinjstva, kako su se tada slavili rođendani ali nam i otkrio da li mu je rođendanska želja da neko od njegovih unuka krene njegovim stopama. 

 

* Da li ste kao mali proslavljali rođendane?

Jesam. Inače mislim da su deci rođendani mnogo bitniji nego nama odraslima jer oni iskreno doživljavaju radost zbog poklona, druženja I svega onoga što taj dan nosi. Nama je to više povod da se okupimo sa društvom, nekad manjim nekad većim, I da nazdravimo I evociramo uspomene.


* Koji rođendan iz detinjstva vam je ostao naupamćeniji?

- Svaki rođendan u detinjstvu nosi svoju draž I nema jednog koji bih izdvojio. Sećam se nekoliko proslava kada sam drugare izveo na kolače I sok, toliko smo se prejeli da smo svaki put imali šećerni udar, ali ništa to nama nije smetalo.

* Šta ste poželi danas?

Samo zadravlje za sebe I svoje najmilije, jer nema sreće ako I oni koje volimo nisu srećni.


* Čiji vas poklon najviše obraduje?

Nije poklon ono što me obraduje, to su čestitke, I to od unuka pre svega. Luka je već velik momak, on svrati pa čestita, a I Una je već porasla I ume da pozove dedu ili da dođe I da mi kaže svoje želje. Uvek se istopim od toga, I jedva čekam da I Ema poraste I progovori pa da I ona I ja možemo da se lepo ispričamo. 


* Prošle godine ceo septembar vam je bio u znaku slavlja. Rođenje unuke, punoletsvo vaseg unuka Luke. Nastavljate li u istom ritmu i ove godine?

Ove godine će biti malo mirnije jer nemamo toliko jubileja, ali nas zato čeka jedno divno porodično okupljanje za prvi rođendan moje unuke Eme. To će biti događaj koji će mi obeležiti mesec. 


* Da li bi ste voleli da neko od vasih unuka krene vasim stopama?

Ja bih želeo da oni budu srećni, a šta je njihova sreća, sami će odabrati. Luka se već opredelio, on je sjajan mladi sportista, čak je proglašen za top 50 najtalentovanijih u svetu I on je zaista moj I ponos cele naše porodice. Devojčice su još male, ali nije isključeno da neka od njih nasledi I talenat za pevanje. 

 

Ekipa portala Republika.rs želi Šauliću SREĆAN ROĐENDAN!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading