Isplivali detalji prepiske Karleuše i Marije Šerifović! Tokom finala "Zvezda Granda" pisale o NJEMU!

Autor: Svet.rs

Zabava

24.06.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša u prvom intervju, posle sedam meseci, iskreno i bez dlake na jeziku govori o "Zvezdama Granda", otkriva šta zaista misli o Džejli Ramović koja je u finalu pobedila njenu kandidatkinju Milicu Čikarić, kako i na koji način se u poslednjem periodu borila sa svime što joj se desilo.

RepublikaFoto: facebook.com/Zorica Vučić
Marija i Jelena

Diva je progovorila o ovogodišnjoj sezoni muzičkog takmičenja.

- Generalno je ceo period iza mene bio strašno težak. Najgori u mom životu. "Zvezde Granda" su mi pomogle da sve to na neki način prebrodim. Trudila sam se da se koliko sam mogla u datim trenucima, posvetim mojim kandidatima i da svim tim mladim ljudima prenesem moje znanje i životno iskustvo. Na sceni sam skoro 25 godina i ovaj posao mi je više nego jasan.

Marija kaže da je ova sezona bila izuzetno stresna za nju jer se vezala za svoje kandidate i da će dobro razmisliti da li će se opet upustiti u sve to, a evo šta Jelena kaže:

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
I sledeću sezonu u žiriju ZG...

- Maro, do sad smo radile gratis, red je da tražimo neki topli obrok više! Ipak mislim da je moja žrtva u "Zvezdama Granda" najveća. U svakom smislu. Meni su sve ove sezone uticale i na porodicu i na brak jer sam godinama sprečena da sa decom odlazim kod muža u inostranstvo, svako moje pojavljivanje košta pravo bogatstvo jer ja ne mogu u farmerkama i patikama kao Marija, vučem najveći medijski pritisak i imam ulogu nekog ko mora da pravi veliku gledanost. Ovaj šou je odavno prestao da bude puko takmičenje talenata i uključio se u svetske trendove TV pristupa, a na tim izmenama sam insistirala ja. Od kad sam došla, pa do sada, menjala sam kruta TV pravila, krutu publiku punu predrasuda i još mnogo toga. Ipak, upravo zbog takmičara, dešava se magija koja nas tera da ne odustajemo. Uzbudljivo je a i pomažemo mladim ljudima da što pre udju u igru zvanu šou-biz pakao.

RepublikaFoto: instagram.com
Nije bila zadovoljna pobednicom Džejlom...

Negodovala je zbog članova žirija koji su Džejli dali 12, a Milici po 1 ili 2 boda. Karleuša je progovorila na koje kolege se odnosila njena kritika.

- Ma prepoznaju se oni sami! I jesu kurtoni. Kakav je to način? To je kao da proglasiš Mesija za najboljeg igrača godine, a drugo mesto daš igraču iz FK Donje Brijanje! Ronaldo ti ne bude u konkurenciji?!? Pa gde to ima?! Uostalom, ko od mene još očekuje da ćutim na nepravdu? Nikad nisam i nikad neću.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Dopisivala se sa Marijom tokom emisije...

JK je iznela i svoje mišljenje o pobednici "Zvezda Granda".

- Džejla je veoma lepa, mlada devojka, odličan vokal i veliki potencijal. Želim joj svu sreću u budućem bavljenju ovim poslom u koji sam i ja ušla vrlo mlada, sa nepunih 16 godina, tako da znam šta čeka i nju i Milicu… Ali moram da kažem da se u životu i šou-biznisu ne pobedjuje na poene već na rad, suze i znoj! Iskreno, ja Džejlu svrstavam u tip pevača koji nemaju izraženu emociju i harizmu. Ona tu svoju hladnoću mora da pobedi da bi uradila nešto više.

Paparaci su uhvatili momenat na Jeleninom telefonu u trenutku dok je stizala poruka od Marije Šerifović sadržine "DEBIL". Evo koga su članice žirija ogovarale:

- Sašu Popovića! Hh- ah-aha, šalim se… Mislim da mi je poslala poruku DEBIL za pevača koji je u tom trenutku glasao i nije dao Milici nijedan glas. A to što mi paparaci slikaju i zumiraju ekran telefona je svakako za novu tužbu. Gde svih 300 tu još jedna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana

24.06.2019 11:36

Sve u svemu najgori deo ovog cirkusa je "stručni žiri".