Ana Nikolić smanjila želudac! Devojka od čokolade otišla pod nož zbog problema sa kilažom!

Autor:

Zabava

26.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić tajno je išla u Podgoricu na operaciju koja se medicinski zove crevasti želudac, nakon čega je za mesec dana izgubila 15 kg.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, Foto: Promo

Naime, kako pevačica još od porođaja ima velike probleme sa kilogramima, koje nikako nije mogla da reši pomoću dijeta i tretmana, odlučila se na radikalnu promenu, pa je otišla na smanjenje želuca!

- Ana je bila veoma uzbuđena kada joj je drugarica rekla da je vodi na pregled u Podgoricu i da će garantovano izgubiti kilograme. Ona je pred put postala veoma skeptična i plašila se samog toka operacije, ali je ubrzo shvatila da joj je to najbolje i najbrže rešenje - priča izvor i dodaje da je Ana isprobala mnoge tablete za gubitak kilograma, kao i dijete, ali da nije bilo nekog efekta, zbog čega je pevačica padala u depresiju.

Ana je ovu intervenciju platila 10.000 evra

- Nikolićka je zaista skoro pa na sve načine pokušala da smrša. Trudila se, išla kod raznih nutricionista, ali kilogrami se nisu gubili onako kako je ona zamislila niti je pevačica bila zadovoljna svojim izgledom. Kada je otišla u Podgoricu, uradili su joj detaljno sve analize, nakon čega su ustanovili da bi u pevačicinom slučaju najbolje rešenje bio baš takozvani crevasti želudac - kaže naš izvor i objašnjava kakva je to operacija.

Foto: youtube.com/printscreen

Dr Bajec: Ova operacija se radi zbog zdravlja, a ne lepote!

Nakon ovog saznanja, pozvali smo i prof. dr sc. med. Đorđa Bajeca, koji je u Srbiji obavio prvu operaciju ekstremno gojaznih pacijenata. Kako je za Srpski telegraf rekao, mnogi pacijenti koji se bore sa gojaznošću žele da se što pre reše viška kilograma.

- Od 2012. godine barijatrijska hirurgija, odnosno operacije koje se izvode laparaskopskim putem, postale su u Americi druge po učestalosti svih operacija u trbušnoj duplji. Rezultati su i više nego zadovoljavajući. Ove operacije omogućavaju da ekstremno gojazni pacijenti gube na telesnoj težini, a to se na radi zarad lepote i estetike, nego zarad zdravlja - rekao je profesor Bajec.

Pevačica izgubila 15 kilograma zahvaljujući hirurškom zahvatu koji se zove crevasti želudac

- Ovaj vid operacije želuca se pokazao kao najbolji za Anu, zaista je bez mnogo muke uspela znatno da smrša, a tek će, kada sve to bude počelo još bolje da deluje kroz neko vreme. Inače, ovaj zahvat košta od 5.000 do 10.000 evra, a Ana je dala najvišu cifru. Naravno, uz taj zahvat pevačica je morala da pije neke minerale i vitamine, kao i da se pridržava postoperativnog toka. Ona nije želela javno da govori o ovome, već je reklamirala tablete ne bi li izbegla sva pitanja oko operacije - završava naš izvor i dodaje da je Nikolićka uzbuđena zbog novog susreta sa tim doktorima u Podgorici, a posebno zbog gubitka kilograma.

Pozvali smo Anu za komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke do zaključenja broja.

Foto: Rajko Ristić

Nikolićka reklamira tablete za mršavljenje

Ana je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama kada je poručila da izbacuje svoj preparat za mršavljenje, što je mnoge iznenadilo. Inače, ona već danima reklamira dijetetski proizvod poreklom iz Švajcarske, zbog kojeg je, kako ona tvrdi, izgubila kilograme. Međutim, istina je totalno drugačija.

Šta je crevasti želudac?

Za ovu vrstu intervencije se hirurzi u svetu sve češće odlučuju. Smanjivanje želuca traje oko sat i po, a hirurg tokom operacije uklanja najveći deo želuca. Ono što ostane zatvara šavom i kopčama. Kod 1,7 odsto intervencija šav s vremenom počinje da popušta i zahteva korekciju. Na ovaj način pacijenti mogu da izgube 45-60 odsto prekomerne težine. Ovaj zahvat košta od 5.000 do 10.000 evra, zavisno od stanja pacijenta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

26.06.2019 11:25

Trebali da joj izvade salo sa stomaka. Ove slike su od pre nekoliko godina.