Bruka i sramota na izboru za Mis na Kosovu: Srpska misica pokazala albanskog orla

Autor:

Zabava

26.06.2019

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni skandal na Kosovu u Prizrenu prouzrokovala je navodna mis Srbije Irina Jovanka (23) iz Novog Sada, koja se takmiči na izboru za Mis slobode sveta.

RepublikaFoto: printskrin/Republika
Tekst potpisa

Prema rečima albanskih medija, zvanična predstavnica Srbije na ovom takmičenju, gde se nadmeću devojke iz različitih zemalja izvan regiona, šokirala je javnost kada je, šetajući pistom, pokazala znak "velike Albanije", to jest simbol albanskog orla i nasmejala se.

Naime, učesnica kosovskog takmičenja Mis slobode sveta iz Srbije nalazi se na zvaničnim stranicama ovog takmičenja na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk. Iako nije poznato kojim putem je izabrana da predstavlja Srbiju na pomenutom takmičenju, to plavokosu lepoticu nije sprečilo da prodefiluje binom i pritom tokom predstavljanja zemlje Srbije pokaže albanskog orla.

Organizator: I mi smo se čudili što je to uradila. Zaista smo se pitali šta je ovo, mi joj nismo rekli da to uradi

Ovaj skandalozni potez začudio je čak i albanske medije, te ju je novinar upitao zbog čega je pokazala albanskog orla. Misica je ponovila isti gest rukama i odgovorila bez pardona: "To je oblik poštovanja, normalno je da to radim".

Kontaktirali smo sa Špejtinom Zejnelijem, koji je glavni organizator takmičenja Mis slobode sveta, a on nam je rekao da su i organizatori izbora za mis bili šokirani njenim postupkom.

RepublikaFoto: printskrin/Republika
Irina Jovanka

- Irina Jovanka je srpska predstavnica iz Novog Sada i već je na ovom takmičenju, koje traje nekoliko dana, osvojila jednu nagradu Miss freedom of Europe. Ovde ima mnogo kategorija za nagradu, od mis nošnje, mis bikinija, mis šarma, mis inteligencije, a u petak će biti održano glavno veče takmičenja, to jest finale - uputio nas je Zejneli u dešavanja, a potom prokomentarisao gest srpske predstavnice.

Foto: printskrin
Irina Jovanka sa misicama

- I mi organizatori smo se čudili što je to uradila. Zaista smo se pitali šta je ovo, mi joj nismo rekli da to uradi. To se nikada nije desilo. Ona je to uradila da bi privukla pažnju na sebe i da bi dobila reklamu, što je i postigla, jer su svi mediji preneli da je pokazala albanskog orla - objasnio je organizator takmičenja, a na pitanje ko je izabrao Irinu Jovanku da predstavlja Srbiju na izboru u Prizrenu, Zejneli je rekao:

Foto: instagram.com/irinajovanka
Irina Jovanka

- Ne znam zaista, sada taj podatak ne mogu da proverim jer pripremamo večerašnji događaj. Tu sam da odgovorim na sva pitanja, čim budem bio u prilici. Srdačan pozdrav iz Prizrena.Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Irinom Jovankom, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovorila na naša pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Andrijana

26.06.2019 18:55

Kada joj pogledate fb nalog onda vidite da je u drustvu samo sa Siptarima i da pise na Albanskom.. Sve je jasno...

Odgovori 26 0
Rale

27.06.2019 07:59

Nije to albanski orao već starosrpski orao.

Odgovori 12 0