Darko izveo Marinu i sina iz porodilišta: Hramajući nosio nosiljku dok su mu pomagali!

Autor:

Zabava

29.06.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić ne može da prestane da se smeje od kada je po drugi put postao otac 24. juna kada se porodila njegova verenica Marina Gagić i na svet donela njihovog sina Alekseja.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Presrećan... Darko Lazić izveo verenicu i sina iz porodilišta

Obzirom na to da se Marina porodila prirodnim putem i da je sve proteklo u najboljem redu, ona je danas otpuštena kući iz bolnice sa sinom, a po njih je došao Lazić.

Pevač je sa osmehom na licu, iako hramajući nosio nosiljku dok mu je u tome pomagala jedna devojka, a novinarima je sav ponosan kazao da njegov naslednik u potpunosti liči na njega:

- Liči na taju, a na Marinu ima kosicu - rekao je Darko okupljenim novinarima.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nije hteo ni na sekund da pusti sina... Lazić izneo Alekseja iz porodilišta

Ono što su mnogi primetili je da Darkova verenica izgleda kao pre trudnoće, a njena fugura ostala je skoro pa nepromenjena. Marina se nije mnogo ugojila u toku trudnoće i mnogi su komnetarisali da izgleda savršeno nakon porođaja.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Pohvalio se tetovažom... Lazić

Okupljenim novinarma, Lazić je pokazao i najnoviju tetovažu, a to je ime njegovog sina "Aleksej" na unutrašnjoj strani pevačeve ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading