Marina zabranila Darku da dođe ćerki na rođendan!

Autor:

Zabava

01.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić imao je dupli razlog za slavlje jer je 29. juna izveo svog sina Alekseja i verenicu Marinu Gagić iz porodilišta, a njegova ćerka Lorena, koju ima sa Anom Sević, tog dana je proslavljala peti rođendan. Kako Srpski telegraf saznaje, Lazić je propustio slavlje svoje mezimice jer mu je Marina napravila scenu kada je čula da želi da ide kod nje.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Marina i Darko...

Naime, Darko i Marina nasmejani su napustili Narodni front, gde se Marina pre nekoliko dana porodila i na svet donela Alekseja. Srećni otac Darko za medije je dao izjavu kako je ovo za njega posebno iskustvo, a potom je svoju verenicu i sina odveo u porodični dom u Brestaču. Iako je njegova ćerkica Lorena rođena 10. jula, Ana Sević napravila je ranije svojoj mezimici slavlje zato što je letnji period, da bi joj što više drugara bilo tu, a svi su očekivali da će Darko doći na ćerkin rođendan. Sevićeva je okupila brojne prijatelje i kolege, ali Darka nigde nije bilo. Kada su je upitali da li se Darko u nekom trenutku pojavio na Loreninom rođendanu, ona je jedva izustila: "Nije se pojavio", te nije želela da komentariše razlog njegovog izostanka sa tako bitnog događaja.

Kako saznajemo od izvora bliskog Darku i njegovoj verenici, Marina nije znala da je tog dana proslava Loreninog rođendana, a Darko joj nije ni rekao da će ići.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Ana Sević...

- Marinin izlazak iz porodilišta nekoliko dana je pomeran zbog epidemije u bolnici. Darko nije ni pomišljao da će se preklopiti datum Marininog i Aleksejevog izlaska sa proslavom Loreninog rođendana. Ipak, kada je shvatio da je to istog dana, mislio je da neće biti nikakvih problema jer će bebu i novopečenu mamu pokupiti ujutru, provesti sa njima ceo dan, a onda popodne otići do igraonice. Ipak, kada je to rekao Marini, nastao je haos - navodi izvor i nastavlja:

Marina: Otići ću kod svojih roditelja ako ti nećeš da brineš o Alekseju i meni

- Marina je poludela, rekla mu je: "Da li si ti normalan da ostaviš mene i tek rođenu bebu kod kuće da bi išao na rođendan. Izvedi je sutra, prekosutra na sladoled, ne moraš da nas ostavljaš sada." Darko je pokušao da joj objasni da će se zadržati samo sat vremena, da bi Loreni to mnogo značilo, ali ona je tad poludela i rekla mu " Odeš li, sin ti neće biti tu kad se vratiš. Otići ću kod roditelja ako ti nećeš da brineš o meni i Alekseju". Darko je tad bez reči ostao kod kuće, a Lorena je proslavila rođendan bez tate - završava izvor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Marina i Darko...

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darkom kako bismo proverili ove navode, ali je on do zaključenja broja bio nedostupan na broj telefona poznat redakciji.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Darko: Ćerka je OK, sin je nešto posebno!

Lazić je po izlasku iz bolnice želeo da opiše koliko je srećan zbog toga što je dobio sina, ali nije bio ni svestan šta je izgovorio.

- Sina sam želeo ceo život. Svaki otac želi da ima sina. Naravno, i ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno. Jako sam uzbuđen. Na znam šta da vam kažem - govorio je vidno raspoloženi pevač o svom tek rođenom naslednik, samo nekoliko momenata pre nego što ga je odveo kući.

Ta izjava na Tviteru je pokrenula lavinu negativnih komentara poput: "Na kraju će od sina napraviti drugog sebe, a svi znamo da on nije baš i neki primer uzora", "Sramota, kakav debil može da razdvaja decu po polu" i mnogi drugi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading