Sara Reljić: Dobro zarađujem, ali ne mogu sebi da priuštim stvari koje nose Sanja i Ana!

Autor: Telegraf

Zabava

01.07.2019

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sara Reljić podržala je Minu Vrbaški što je javno priznala da se bavila prostitucijom, jer nije, kako je rekla, pridavala lažni moral kao neke učesnice Zadruge.

RepublikaFoto: instagram.com/sara_reljic.1
Sara Reljić...

- Mislim da je ona jako mlada i da je jedna od retkih koje ne prodaju moral. Rekla je "Bavila sam se time, kajem se zbog toga", što znači da šalje deci i svim mladima poruku da to nije dobra stvar. Mislim da je lepo sa njene strane što je to priznala, nije prodavala moral kao recimo neki - objasnila je Reljićeva i dodala da je čula razne priče o starletama.

- Ja ne znam da li je ovo što su pisale novine da li je istina ili ne, ali ja nisam bila u tim novinama, ja znam čime se ja bavim. Ne znam zašto su neki izašli u novinama, a neki nisu - rekla je pevačica.

Sara je upućena i u priče koje kruže o Ani Korać i Sanji Stanković i kako se svi pitaju odakle Ani novac ako se, kako je rekla, ne bavi ni sa čim konkretnim.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/Republika.rs/e-stock/:R.RISTIĆ
Sanja, Ana, Mina...

- Jesam, ali to je normalno. O starletama uvek kruže te priče i bile i nebile. To nije moja stvar, kružile su priče ali sam ja i dalje bila okej sa Sanjom. Priče su tipa: "Odakle Ani kola, odakle joj tolike pare za plastične operacije..." Nemam pojma, nisam upućena ko je njoj šta finansirao, ali sam čula: "Odakle njoj te stvari kada se ona ne bavi ni sa čim konkretnim" - kaže Sara.

Kako Sara vredno radi i dobro zarađuje od honorara, pitali smo je da li od tog novca može sebi da priušti skupocene automobile i krpice kao Ana i Sanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sara...

- Ne, je ne kažem da ne zarađujem dobro. Zarađujem svarno onoliko koliko bi svaka osoba u mojim godinama bila zadovoljna da zarađuje. Takođe, nisam osoba koja fura besna kola i ne znam šta, nego jednostvano šta mi život da ja to uzmem... To nisu cifre koje bi pokrile tolika kola, markiranu odeću i sve to, tako da ne - bila je iskrena pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dera

01.07.2019 07:57

Sara nastupa jednom ili ni jednom mesečno. Kako to "dobro zaradjuje"?

Odgovori 15 1
Kata

01.07.2019 09:03

Da je otišla sa Janjušem u Kinu zaradjivala bi enormno mnogo više. Kineza nekoliko milijardi. Svaki po jedan dolar da joj da i ona postade milijarderka.

Odgovori 13 1
Gaga

01.07.2019 09:14

Gde ti nastupaš, majke ti?

Odgovori 12 1