Kad ga Era nag*zi, pomeriće mu sve organe: Ojdanić zapretio Đorđu Davidu!

Autor: Alo.rs

Zabava

01.07.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David (54) otvoreno je pričao o stanju na estradi i razlici između trenutnih dešavanja i onoga kako je bilo pre 20 i više godina.

RepublikaFoto: Prntscrin, youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Udario tuk na luk... Era odbrusio Davidu

Roker je prokomentarisao Darka Lazića (27) i Eru Ojdanića (71), rekavši da je mlađi pevač "razvaljen od svega i svačega napravio onakav sudar" i da treba da odgovara, a da je Ojdanić pedofil.

- Imate izvođače narodne muzike koji ne odgovaraju za javno deklarisanje kao pedofili, kao što je Era Ojdanić. Šta ćemo sa tim? R’n’r nije nikada imao takve primere, bar ne u Srbiji. Na roku su vaspitavane generacije, a onda su došli zli i oterali pitome - objasnio je David.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Izvređao Eru Ojdanića... Đorđe David

Era je sada, besan zbog Davidovih reči, dao prilično oštar  i vulgaran komentar.

- Ma, ko je bre taj Đorđe David?! Čuo sam za njega, ali nešto kroz maglu. Kažete da je rekao za mene da sam pedofil i da treba da budem u zatvoru? Pa evo, sad će Era da mu objasni neke stvari. Taj pametnjaković se uhvatio za mene, pošto sam dobar pevač. Ma ne dobar, nego najbolji! Zašto se nije uhvatio za nekog nebitnijeg nego je našao da se uhvati baš za Eru Ojdanića, mamu mu je*em?!  - besneo je Era.

RepublikaFoto: instagram.com/andrijaera
Odgovorio kolegi rokeru... Era

- Evo, prenesite mu da se spremi da njega Era naguzi kako treba i da mu pokažem kako je*e pedofil i kako pomera sve ograne u telu. A kada završim s njim, onda ću sam da se odvezem u policiju, da im ne stvaram trošak prevoza. Mogu da idem u Požarevac u zatvor, a mogu i u Centralni, on mi je bliži. Sram ga bilo, namerno se uhvatio za mene da bi sebi digao cenu - rekao je Ojdanić.

- Morao sam da mu odgovorim jer je strašno da Đorđe David mene blati po novinama, ali kada bolje razmislim, to mene zapravo ne dotiče. Da sam kriv i da sam pedofil, ne bih slobodno šetao ulicom. Nego, čovek hoće sebi da pravi reklamu, pa se setio da preko mojih leđa dobije popularnost. E pa, neće moći - zaključio je Era.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

01.07.2019 09:00

Ojdanić zapretio Đorđu i Davidu da će ih naguziti.

Odgovori 15 0
Adem

01.07.2019 11:10

Ima gi raznih medju nama. Polako se odaju.

Odgovori 11 0