Baki Prasetu ugasili Instagram: Ostaje bez 5.000 evra mesečno! (Ali nema veze, bog će mu platiti)

Autor: Pink.rs

Zabava

02.07.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin sveštenika Nenada Ilića, Bogdan, koji je jedan od najpoznatijih srpskih jutjubera, poznat kao Božje Prase... pardaon, pardon, kao Baka Prase, ostao je bez Instagram naloga.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Bogdan Ilić, Baka Prase...

On tvrdi da su mu profil na ovoj društvenoj mreži prijavili njegovi "hejteri".

Bogdan Ilić ne krije da je od Instagrama imao dosta prihoda, što ga je još više pogodilo, jer više neće moći da zarađuje na taj način. Ipak, tu verovatno nema razloga za preveliku brigu, jer za pretpostaviti je da preko rođenog oca Prase ima direktnu vezu sa svevišnjim, pa je realno očekivati da novac počne ponovo da kaplje, naročito kada se uzme u obzir koliko bog voli srebroljupce i čini sve da im olakša bivstvovanje na ovome svetu. 

Sin sveštenika Ilića jedan je od najpoznatijih domaćih influensera koji mnogima bode oči svojom popularnošću (na sreću - ne i bogu, koji se čak nije ni oglašavao povodom Praseta), pa su rešili da mu napakoste. Nekolicina njih kojima se ne sviđa Bogdanov rad, rešili su da ga prijave, pa su administratori aplikacije odlučili da mu profil ugase.

Jutjubera je ovo iznerviralo, što i nije čudno, budući da dobar deo svoje zarade ima upravo od ove platforme. Baka Prase je na Instagramu imao više od 600.000 pratilaca. Prema nekim podacima, influenseri sa ovim brojem "folovera" mesečno zarade i do 5.000 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Baka Prase...

Ako uzmemo u obzir da svaki uticajniji instagramer za reklamu uzima minimum oko 500 evra, a da je Bogdan jedan od najpopularnijih kod nas, ova svota sasvim je realna.

Šta reći na kraju? Neka Prasetove "hejtere" stigne božja pravda... U ime 5.000 otaca, sinova i svetih duhova - amin...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

02.07.2019 11:23

Nit je baka, niti je prase.

Igor

02.07.2019 11:59

Pre ce biti deka vepar.