Pevačica se ugleda na Cecinu naslednicu: Karleuša kopira Anastasiju!

Autor:

Zabava

03.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša trenutno se baškari u jednom popularnom letovalištu u Turskoj odakle redovno izbacuje fotografije na društvenu mrežu Instagram. Karleuša reklamira saradnike, te je na fotografiji označila jednog kreatora čije modele odnedavno nosi, međutim, diva kao da je smetnula s uma da isti kreator sarađuje sa mladom pop zvezdom Anastasijom Ražnatović mesecima.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Karleuša i Anastasija

Naime, mala od skandala je organizovala slikanje u čuvenom luksuznom letovalištu u srcu Antalije, a ispred objektiva se pojavila u kreaciji modnog dizajnera čije je modele u poslednjih nekoliko meseci nosila Cecina naslednica u trenucima kada se pojavljivala na brojnim događajima i revijama.

Izvor blizak pevačici je za Srpski telegraf otkrio da je Karleuša odavno planirala da na letovanje ponese pune torbe garderobe kako bi mogla da pozira ceo dan, ali joj je očito ponestalo ideja.

Jelena nije objavila nijednu fotografiju na kojoj je sa suprugom Duško Tošićem, već samo sa ćerkama

- Karleuša trenutno boravi na letovanju sa ćerkama Atinom i Nikom, ali najmanje se odmara pored mora jer se po ceo dan slika i gleda šta će da obuče. Jelena je promenila nekoliko odevnih kombinacija za plažu, a sve vreme ju je fotkao profesionalni fotograf. Međutim, ono što je zanimljivo jeste da je Karleuša ovoga puta ponela nekoliko kreacija koje je radio modni kreator koji već dugo sarađuje sa Anastasijom Ražnatović. Jeleni, po svemu sudeći, ponestalo je ideja kada je moda u pitanju, pa se sada ugleda na stil Cecine naslednice iako je u više navrata isticala da je jedina ličnost u Srbiji koja po ukusu prednjači u odnosu na kolege i da je uvek najinovativnija - otkriva nam izvor blizak pevačici.

Pevačica je izazvala burne reakcije posle objave fotografije na kojoj se vidi da kako u skupim komadima garderobe i štiklama čija je cena pozamašna sedi pored bazena i kvasi garderobu.

- Jelena zna da je preko Instagrama postavljala modne standarde, pa na sve načine pokušava da privuče pažnju domaćih i stranih medija. Ona je namerno kvasila skupocene štikle u vodi, a iako je navodno na moru sa decom trebalo da joj se pridruži i suprug Duško Tošić, njega nema ni na mapi jer pevačica do danas nije objavila nijednu sliku s njim - priča naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dane

03.07.2019 10:59

Karljeusa kopira sve zivo.