IDJ održao warm up party pred Ulaz festival, a Republika vam POKLANJA 10 x 2 karte za ovaj spektakl!

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

05.07.2019

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je na splavu Freestyler bila najbolja žurka u gradu na kojoj su se brojne muzičke zvezde pripremale za Ulaz festival. IDJ okupio je sve izvođače koji će nastupiti na IDJTV bini od 11. do 13. jula, te su svi prisutni mogli da posvedoče spektaklu koji ih očekuje na festivalu. Žurka je trajala do kasnih sati, a publika je do poslednjeg minuta igrala uz dobro poznate hitove. A posle pripreme, sledi i prava stvar - za sam festival portal Republika.rs vam poklanja 10 x 2 ulaznice!

Foto: Rajko Ristić
Teodora Džehverović

Sve što je potrebno je da počev od ovog trentka pošaljete svoje ime i prezime i broj telefona na imejl-adresu: marketing@srpskitelegraf.rs - najbržih 10 čitalaca/čitateljki očekuju po dve ulaznice za ovaj spektakl.

A što se tiče sinoćnje žurke, poznati izvođači Teodora Džehverović, Sha, kao i grupa In Vivo, podigli su atmosferu na poznatom beogradskom splavu do usijanja.

Foto: Rajko Ristić
Igor Maljukanović i Neven Živančević

Svi ljubitelji dobre muzike moći će da uživaju u hitovima ovih popularnih izvođača i na trodnevnom muzičkom spektaklu Ulaz, koji će se održati na platou ispred Beogradskog sajma. Pored toga, posetioci će biti u prilici da po prvi put čuju najveće zvezde Balkana na jednom mestu.

Foto: Rajko Ristić
Nenad Aleksić Sha

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading