Konačno je došao i taj dan: Dea od danas ponovo na Pinku!

Autor:

Zabava

11.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode Dea Ðurđević, voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro", konačno se danas vratila na TV Pink!

RepublikaFoto: dailymotion.com/printscreen
Dea Đurđević...

Dea se za sada u jutarnji program vraća za stalno - od sutra će svakog ponedeljka, četvrtka, petka i vikendom, milionskom auditorijumu poželeti dobro jutro i srećan početak dana. Voditeljka je presrećna zbog povratka na ružičastu televiziju.

- Konačno je došao taj dan i ja sam neizmerno srećna što sam u najgledanijem jutarnjem programu. Obećavam gledaocima da ćemo imati potpuno nove i drugačije teme, nove i još zanimljivije goste. Već smo najgledaniji jutarnji program na svim komercijalnim televizijama, a verujem da ćemo biti još gledaniji - rekla je Dea.

RepublikaFoto: dailymotion.com/printscreen
Predrag Sarapa...

I Sarapa se raduje njenom povratku u jutarnji program i smatra da će to biti dodatni podsticaj da "Novo jutro" ostvari još bolje rezultate.

Popularna voditeljka, podsećamo, 20. juna je bila gost-voditelj u "Novom jutru". Prvo je razgovarala sa Sarapom, koji joj je svih ovih pet meseci čuvao mesto pored sebe, a potom su njih dvoje intervjuisali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đura

11.07.2019 08:11

Evo gledam je na poslu. Presrećna je. Sija od sreće. Sunce naše.