Grujićka htela da napusti festival!

Autor:

Zabava

11.07.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić htela je da napusti festival Muzičke noći u Vrnjačkoj Banji, na koji je bila pozvana da primi nagradu.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić...

Naime, pevačica je imala konflikt sa jednim od pripadnika obezbeđenja koji je zamalo mogao da dovede do Grujićkinog izostanka s festivala.

- Katarina je došla da primi nagradu i pošto nije htela da sedi u bekstejdžu, sela je u kafić pored i naručila piće. Organizatori su je posle toga pozvali i rekli da sedne sa ostalim pevačima, ali je ona to odbila jer je i prethodno bila ljuta i revoltirana pošto je bila planirana da pred kraj večeri primi nagradu - tvrdi naš izvor sa lica mesta i dodaje:

- Jedan član obezbeđenja joj je objasnio da ne može tu da sedi i da mora da bude sa ostalim pevačima u bekstejdžu. Na to se Katarina jako naljutila i rekla da neće ni da nastupa jer joj se ne sviđa što je njen nastup i primanje priznanja na samom kraju. Brzo je pokupila stvari i krenula ka vratima da napusti festival. Međutim, u tome su je sprečili organizatori, koji su je na sve načine smirivali i ubeđivali da ostane. Na svu sreću, situacija se brzo sredila i sve je bilo pod kontrolom. Pevačica je nakon toga ubrzo izašla na binu i otpevala svoje hitove.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Katarina...

Kaću smo nakon nastupa sačekali i pitali o njenim planovima u vezi s karijerom.

Kaća se naljutila jer je njen nastup bio pred sam kraj, a i zbog drskog ponašanja obezbeđenja

- Planiram da u skorije vreme izbacim dve pesme i da završim album do svog rođendana. Na tom albumu će biti i novih i starih saradnika i iznenađenja. Videćemo da li će biti dueta sa muškarcima ili ženama. To ne bih još da otkrivam - bila je zagonetna pevačica.

Estrada se preselila u Vrnjačku Banju

Na festivalu Muzičke noći u Vrnjačkoj Banji skupila su se sva bitna imena sa srpske javne scene. Na prepunom trgu pevalo se do kasno u noć i igralo uz taktove najvećih hitova. Čak ni kiša nije mogla da pokvari atmosferu koja je vladala među publikom. Velika imena naše estrade su došla da prime nagrade, a među njima su, pred Katarina Grujić, bili i Gastoz, Milan Dinčić Dinča, Jovana Tipšin, Boban Rajović, Aleksandra Mladenović, Andreana Čekić, Katarina Živković, Stefan Živojinović, Jelena Kostov, Ljuba Aličić, Tamara Milutinović, Jami, Era Ojdanić, Ljuba Perućica, Emir Lapsus, Ljupka Stević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dani

11.07.2019 20:12

Neke pevaljke ne treba ni pozivati na festivale i koncerte.