Mali Keba priznao da je Milanu doneo sveću s katranom!

Autor:

Zabava

12.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug hrvatske pevačice Severine Kojić Igor Kojić pojavio se na saslušanju u Zagrebu zakazanom po tužbi Milana Popovića zbog toga što se sumnja da mu je nedavno ostavljao sveću sa katranom ispred porodičnog doma.

RepublikaFoto: e-stock/K. BAČETIĆ, Privatna arhiva
Igor Kojić sve priznao na sudu...

Kojić je pred nadležnim organima priznao da se u junu mesecu našao ispred Popovićeve kuće, gde je postavio sveću sa katranom ispred ograde, pa je pokušao suludo da se odbrani navodeći da je samo vratio Milanu sporni predmet na nagovor supruge Severine.

Igor Kojić na ispitivanju u policiji saopštio kako mu je hrvatska pevačica rekla da odnese omađijani predmet njenom bivšem mužu

RepublikaFoto: instagram.com/Igorkojic
Nije imao kud... Igor i Severina

- Igor je na sudu priznao da se u junu pojavio ispred Milanove kuće, gde je ostavio sveću sa katranom ispred ulaza u dvorište, ali otkrio još detalja. On je objasnio da je samo došao kako bi vratio sveću Milanu jer je on taj koji je Severini i njemu poslao prethodno isti predmet na kućnu adresu, što je policajcima bilo zapanjujuće i smešno šta čovek priča - otkrio je za Srpski telegraf izvor dobro upućen u situaciju.

Kako dalje saznajemo, Igor na sudu nije iznosio mnogo detalja o tome pod kojim je okolnostima mistoriozni predmet završio na njegovoj adresi.

- Igor je na sudu na sve načine pokušao da zaštiti sebe i Severinu, ali ih je još više ukanalio kada je priznao da mu je upravo pevačica rekla da "vrati" Milanu sveću sa katranom. Najviše se na saslušanju bazirao na to da objasni da su on i supruga nevini - rekao nam je sagovornik.

Milan: Severina je pravi naručilac postavljanja sveće. Ona manipuliše Igorom jer je nezadovoljna u životu

RepublikaFoto: Printscreen
Tvrdi da je Severina izmanipulisala Igora... Milan Popović

S druge strane, biznismen je u intervjuu za magazin Stori rekao da smatra da je Igora izmanipulisala žena, te i da se ona preko njega samo sveti zbog brojnih neuspeha koje ima u životu u poslednje vreme.

- Znate šta. Ja mislim da Igor nije kriv ni za šta. On je jednostavno izmanipulisan i uvučen u proces u kom ne bi trebalo ni za šta da se pita. Severina je pravi naručilac postavljanja sveće. Očigledno je da za probleme s kojima se suočava u poslednje vreme u životu, na poslu i sudu krivi mene umesto da analizira sebe, način na koji se odnosi prema ljudima i šta im sve radi, uključujući tu i sopstveno dete. Postavljanje sveće, inače poznati ritual crne magije, samo je dokaz krajnjeg očaja i nemoći - rekao je Milan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luka

12.07.2019 06:01

A naša deca pune džepove ovakvim kao što je Severina. Ona javnu u Zagrebu kaže da mrzi Srbe. Najbolji prijatelj joj GOTOVINA!