Aleksandra se sve više razgolićuje: Otkad se porodila šeta polugola!

Autor: D.L-M.Đ.

Zabava

13.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Aleksandra Živojinović ovih dana ima pune ruke posla nakon što je posle porođaja objavila nove pesme, a otkad se zategla i vratila liniju, odmah se razgolitila!

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Aleksandra Prijović

Naime, mnogi su primetili da se Prija posle porođaja slobodnije oblači s obzirom na to da je do sada uvek bila smerno obučena, čak i na nastupima i velikim koncertima.

Pevačica je za Srpski telegraf otkrila da je skinula čak 20 kilograma i da je to sve uspela zahvaljujući činjenici da joj oko bebe pomažu bake kada je ona u obavezama do guše.

Foto: e-stock
Aleksandra Prijović

- Od trudnoće sam uspela da skinem oko 20 kilograma, a mnogi mi govore da sam čak mršavija nego što sam bila pre nego što sam zatrudnela. Čim se Aleksandar rodio, počela sam da vodim računa o ishrani, pa sam generalno bila mršava odmah posle porođaja. Da bih se što pre vratila u formu, mog sina najviše čuvaju bake dok sam ja na poslu i dok radim. Sada imam mnogo obaveza, promocija i nastupa, ali uz pomoć porodice je odlično što sve mogu da postignem - rekla je Aleksandra za naš list.

Inače, mnogi su primetili da je Živojinovićka znatno promenila imidž otkad je postala mama, pa sada svaku priliku iskoristi da se na nastupu ili na nekom javnom događaju razgoliti i pokaže atribute. Ona je nastupila u četvrtak uveče na festivalu Ulaz u minijaturnom šortsu i korsetu, pa su se društvenim mrežama brzo širili komentari u kojima su mnogi naveli da njoj nikako ne stoji takav stil oblačenja i da bi što pre trebalo da nađe stilistu ili da se vrati prethodnom fazonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovo

13.07.2019 07:56

Otkada se razgolitila pri porodjaju ništa je više nije sramota.

Odgovori 26 0
Rade

13.07.2019 09:19

Pevaljke ne treba da pokazuju i nude svoje telo već svoj glas.

Odgovori 22 0