A toliko je uložila u nju: Anabela u očaju, nijedan menadžer ne želi da radi sa Lunom!

Autor:

Zabava

12.07.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani rešila je da nakon izlaska iz rijalitija započne muzičku karijeru, ali ima poteškoća da ostvari ovu zamisao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Naime, nijedan estradni menadžer neće da se bavi njenom karijerom, zbog čega je njena majka Anabela Atijas na ivici nervnog sloma.

- Iako je Luna veoma popularna, čini se da nije izabrala pravi trenutak da otpočne muzičku karijeru. Tim pre, što mnogi vodeći menadžeri ne žele da sarađuju s rijaliti zvezdama, pošto interesovanje publike za njih traje veoma kratko. Kada je Anabela pozvala nekoliko najuticajnijih menadžera, zahvalili su joj se na poverenju, ali niko nije želeo da je zastupa jer ne veruju da će Luna opstati na muzičkoj sceni . kaže izvor i dodaje: 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luna Đogani

- Anabela stvarno ulaže nade u Luninu muzičku karijeru i dotuklo ju je što niko ne želi da sarađuje s njenom ćerkom. Danima je nervozna, ne spava, ne jede i smišlja šta će dalje. Potreban joj je čovek koji će Lunu gurati da nastupa i ugovarati joj poslove u inostranstvu čim izađu njene pesme. A to je, u ovom trenutku, gotovo nemoguća misija - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jovče

12.07.2019 22:17

Menadžer treba da čuje kako ona peva da bi je zastupao.

Odgovori 38 1
Dane

13.07.2019 07:37

Prvo Luna treba da dokaze da zna da peva.

Odgovori 35 1
Jole

13.07.2019 07:58

Niko ne želi nemoralnu pevaljku i rasturačicu brakova koju narod ne voli.

Odgovori 33 3
Verona

13.07.2019 08:56

Ni glasa ni ritma.

Odgovori 31 1