USKORO: Rada Matić ulazi u "Zadrugu"

Zabava

09.09.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinska sestra iz Beča i navodna ljubavnica Zorana Marjanovića Rada Matić ulazi u "Zadrugu" kao gost, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: facebook.com/RadaMalaMatic
Rada matić

Naime, Rada je još pred početak najimpozantnijeg rijalitija podržala supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović, objavivši na Fejsbuku status kojim mu je dala vetar u leđa.

VELIKO SRCE

Nakon toga, rešila je da ga podrži i pred kamerama kada se pojavi u šou-programu.

- Kad sam videla da Zoran ulazi u rijaliti, poželela sam da uđem i ja, da ga podržim. Razmišljam još, ali za sada mislim da ću u "Zadrugu" ući onda kad napadnu Zorana, da držim njegovu stranu. Na kraju svega sam shvatila da on ima veliko srce i da je dobar čovek - potvrdila je Matićeva za Srpski telegraf.

Inače, Radu Matić prvi je otkrio Srpski telegraf u vreme kada je htela da raskrinka sve mračne tajne Marjanovića. Pre godinu dana, ona je muža ubijene pevačice Jelene i njegovu porodicu optuživala za njenu smrt, te obelodanila eksplicitne poruke putem kojih je navodno Zoran ugovarao seks s njom.

- Zoran Marjanović i njegova porodica su sektaši, pokušali su da uvuku Jelenu i malu Janu u to, a kada nisu uspeli, odlučili su da jednu od njih dve žrtvuju. Navlačila sam Zorana erotskim porukama, a on mi je uzvratio bolesnim seksualnim fantazijama. On je izopačena i perverzna osoba - samo su neki od prošlogodišnjih Radinih navoda za Srpski telegraf.

Foto: facebook.com/RadaMalaMatic
Sada ga podržava

NIJE UBICA

Međutim, u međuvremenu, verovatno kada ga je malo bolje upoznala, očigledno je promenila mišljenje o njemu.

- Da ga ipak podržim i poželim pobedu u "Zadruzi". A ostali učesnici nek spavaju mirno, ubica nije među njima, Zoran nije ubio Jelenu! Ako ja smem (a smem) da ga vidim, a da me ne ubije i čak ne bude ni ljut, znači Zoran ne može da ubije i nije ubica. Verovali ili ne nije... Napred, Zoki - poručila je Matićeva pred Zoranov ulazak u "Zadrugu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading