Bojan Leksington čeka drugo dete: Pevačeva žena u blagoslovenom stanju!

Autor: story.rs

Zabava

17.07.2019

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra, doktorka opšte medicine, nedavno su obeležili četvrtu godišnjicu braka, a uz to imaju još jedan razlog za slavlje budući da će uskoro dobiti drugo dete.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/bojanvaskovic_official
Bojan sa suprugom...

Nakon starije ćerkice Anđeline, koja ima tri i po godine, Bojan i Aleksandra dobiće sina, a lepa supruga pevača je u petom mesecu trudnoće.

Budući da je ćerku Anđelinu rodila prevremeno, u šestom mesecu, Aleksandra nije želela da vest o drugom detetu u ranoj fazi trudnoće deli sa javnošću.

- Želela sam da se sve ustali, da uradimo nekoliko analiza, pa da onda sa svetom podelimo sreću. Budući da sam Anđelinu donela na svet u šestom mesecu trudnoće, odlučila sam da ubuduće o tačnim terminima ne govorim. Reći ću samo da se sinu nadamo krajem godine - navela je ona.

- Aleksandra je dala ime ćerki, pa je meni prepustila odluku o tome kako će se sin zvati - dodao je Bojan, koji priznaje da odluku o imenu za naslednika još nije doneo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading