S njim stalno neki problemi: Komšije Tanje Savić komentarisale vesti da joj je suprug na odvikavanju od droge!

Autor: Kurir.rs

Zabava

17.07.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić prolazi kroz veoma težak životni period budući da mediji naveliko pišu da joj se suprug Dušan Jovančević leči od droge na jednoj klinici.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Problematičan... Dušan i Tanja

A osim nje, teško je i Tanjinim roditeljima Živani i Staniši Savić koji, kako pišu mediji, danima ne izlaze iz kuće. A poznata je priča od pre nekoliko godina kada su se, navodno, Tanja i Dušan posvađali upravo u Radincu kod Savićkinih roditelja.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Roditelji joj ne izlaze iz kuće... Tanja Savić

Ovoga puta, Živana i Staniša nisu želeli da komentarišu najnovije natpise, ali su njihove komšije bile više nego raspoložene. 

U Radincu, prigradskom naselju Smedereva, svi znaju porodicu popularne pevačice. Pričaju i komšije, ali i drugi meštani, o Tanjinom mužu i njegovim problemima s drogom. Kažu, odavno znaju za to, nije nikakva tajna. To govore u neformalnom razgovoru, ali čim se upali diktafon odmah se sklanjaju i povlače. Neće da se zamere Tanji:

- Joooj, nemojte nas, što nam treba to... Posle da nas mrze Živana i Staniša, a i Tanja da se ljuti. Ma znamo sve, čitali smo. Ja od tada nisam videla njene roditelje, šta da ih pitam... Jadni ljudi. Stalno neki problemi s tim zetom. Od sramote ne mogu na ulicu da izađu. Nije to prijatno, droga je opasna, ko zna šta sve može da bude. Žao mi je Tanje kao da je moje dete, uvek je bila dobra i poštena devojka. Ali sudbina - ispričala je jedna starija gospođa gorepomenutom listu.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Sad nema nikoga ispred kuće Tanjinih roditelja...

U zabačenom delu Radinca, na vrhu brda, vidi se kuća obojena u drečavo roze. To je Tanjina kuća. Taj deo puta nije asfaltiran, a ulica je uska, pa se do nje mora peške.

U dvorištu kuće bila je žena srednjih godina.

- Ja sam im dalja, baš dalja rođaka. Ništa ne znam, idem ja - rekla je ona.

- Bila je Tanja pre nekoliko dana ovde s decom, pa je onda otišla na odmor. Ko vam je rekao da se Dušan drogira, da je na odvikavanju? Ja ne znam za to, nije tačno, verujte. Ali neću ništa da pričam, imajte razumevanja, niti znam nešto o tome - kazao je Tanjin rođak, koji živi u kući pored.

Nekoliko meštana, koji su se našli u blizini, izneli su više detalja.

- Ma tu su, bre, neće da izađu njeni. Tanjin otac radi negde privatno, on možda nije kod kuće. Ali tu je brat Tomica, vidite da je auto u dvorištu. I Živana, Tanjina majka, tu je sigurno. Neće oni da pričaju s novinarima. Ni sa nama ne pričaju o Tanjinim problemima, što bi to radili. Čitali smo za njenog muža, ništa novo - rekli su oni za pomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rudi

17.07.2019 19:50

Ovaj joj upropastio karijeru.

Odgovori 16 0
Dane

18.07.2019 10:00

Upropastio joj karijeru. Upropastio joj i život.