Godine joj ne mogu ništa: Golišava Neda Ukraden u sedmoj deceniji puca kako izgleda!

Autor:

Zabava

18.07.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Neda Ukraden, vrelo leto provodi tradicionalno na crnogorskom primorju, gde uživa u komforu svoje višespratne nekretnine u kojoj sa članovima svoje porodice puni baterije za predstojeće koncertne aktivnosti.

RepublikaFoto: Promo foto
Neda Ukraden

U Kotoru se često može videti na nekoj od prelepih plaža, gde uvek bez daha ostavi sve posetioce svojim zanosnim izgledom na izmaku sedme decenije.

Iako ima 69. godina, Neda izgleda tako da joj odmah mogu pozavideti mnogo mlađe pevačice koje o fizičkom izgledu Ukradenove imaju samo reči hvale. Vitku liniju ponosno je i ove godine osunčala na crnogorskom primorju, gde je svaki njen odlazak na plažu prošao izuzetno zapaženo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozdrav iz Boke ?? #nofilter #nedaukraden #summervibes

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Jul 13, 2019 at 4:36am PDT

Ova super baka na moru nije sama, već uživa sa svojim unucima sa kojima svakodnevno provodi vreme na plaži, ali i u obližnjim restoranima, u kojima uživaju u najboljim plodovima mora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danilo

18.07.2019 18:03

Izgleda desetak godina mladja ali je baba.

Odgovori 24 0
Rada

19.07.2019 13:21

Godine je stižu. Pogrbila se baka.