Prija prvi put otvoreno o odnosu sa Filipom: Imamo različita mišljenja!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

19.07.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aleksandra Prijović priznala je da joj je suprug Filip Živojinović podrška u svemu. Ipak, postoje momenti u kojima se sukobe.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Aleksandra Prijović

- Naravno da nekad imamo različita mišljenja, ali nas dvoje sjajno funkcionišemo, jer uvek nađemo zajednički jezik i shvatimo koje rešenje je najbolje. Kompromis i tolerancija su ključ zdravog odnosa - dodaje Aleksandra.

Budući da su Živojinovići poznati kao ljubitelji dobrog alkohola, a odnedavno imaju i svoju marku vina, Aleksandra je otkrila kako izgleda kada popije i da li je od onih kojima se omakne čašica više.

- Volim i ja da popijem dobro vino i mi smo veseljaci svi, tako da pokoja čaša nikad nije naodmet... Ja sam neko ko u svemu, osim u šopingu, ima meru, tako da ne preterujem u alkoholu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?.

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jun 25, 2017 at 1:10pm PDT

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović retko dele intimne trenutke sa javnošću, ali on nedavno nije odoleo da ne podeli prizor pun ljubavi sa javnošću. Par se pre nekoliko dana vratio s odmora u Monte Karlu, gde su u potpunosti bili posvećeni jedno drugom i sinu Aleksandru. Tamo je nastala i ova fotografija, na kojoj pevačica i njen suprug razmenjuju poljupce na ulici, a pozitivne komentare odmah su im uputili kako obožavaoci tako i brojni prijatelji među kojima su i blogerka Zorannah i pevač Željko Samardžić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading