Sonja: Uplati 3.000 evra ili nećeš videti ni čuti dete! Aca sa bivšom opet zaratio zbog ljubavi i para!

Autor:

Zabava

25.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aca Lukas ponovo je u klinču sa bivšom partnerkom Sonjom Vuksanović otkako je u javnosti počeo da se pojavljuje sa novom devojkom Jovanom Doroški, a par će po početi da se sastaje na sudu zbog svađe oko deteta jer je Vuksanović podneo tužbu za razvod!

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Aca i Sonja

Naime, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Aca je tužio dizajnerku zbog toga što mu nedeljama ne dozvoljava da provodi vreme sa ćerkom Viktorijom, a pored toga mu je postavila i ultimatum da joj uplati 3.000 evra i što pre potpiše papire za razvod braka.

Vuksanovićka poludela kada je pevač našao novu devojku, pa rešila da mu se osveti tako što neće imati kontakt sa Viktorijom

- Otkad je Aca u javnosti počeo da se pojavljuje sa novom devojkom Jovanom na svakom koraku, Sonja je počela da komentariše sa bliskim prijateljima kako će on nju da zapamti. Odmah je rešila da ubrza proces koji je odavno isplanirala, a koji se tiče alimentacije. Ona je na početku dogovora sa Lukasom, još pre nekoliko meseci, tražila da joj on daje alimentaciju u iznosu od 5.000 evra, ali je kasnije ipak rešeno da to bude 3.000 evra. Uz sve to, Sonja je smislila novi potez, pa je Aci rekla da neko vreme neće moći da viđa dete ako se ne urazumi i potpiše joj papire za razvod braka - otkriva nam naš sagovornik blizak pevaču.

Foto: instagram.com/sonjavu
Acina i Sonjina ćerka Viktorija

Kako dalje saznajemo, Lukas je pristao da Sonji da razvod kako bi mogao da nastavi da viđa ćerkicu, međutim, shvatila je da joj je novac od alimentacije potrebniji, pa mu je ipak tražila pare.

- Sonja je Aci prvo preko telefona objasnila da nema potrebe da viđa dete neko vreme jer je očigledno zauzet i opčinjen svojom novom devojkom, ali je kasnije promenila ploču i počela da priča o finansijama. Aca joj je u toku razgovora rekao: "Ne znam šta više treba da ti dam! Ostavio sam ti kuću, sve što je u njoj! Je l' treba da dubim na glavi sad?!", a Sonja mu je na to odgovorila: "Aco, meni trebaju pare" - kazala je Sonja, a Lukas je tad iskipeo od besa i podneo tužbu protiv nje!

 Aca će tužbom tražiti razvod braka, viđanje deteta svakog radnog dana od 16 do 19 sati, uz alimentaciju od 50.000 dinara

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Nekada su bili porodica

Prema rečima našeg sagovornika, Aca će od Sonje preko tužbe tražiti razvod braka, ali i mogućnost da viđa dete određenim terminima, uz plaćanje alimentacije u iznosu od 50.000 dinara.

- Aca će tužbom tražiti razvod braka, viđanje deteta svakog radnog dana od 16 do 19 sati, pola letnjeg, pola zimskog raspusta, uz alimentaciju od 50.000 dinara (imajući u vidu da pored Viktorije ima još troje dece koje izdržava ili pomaže). S obzirom na to da mu je Sonja onemogućila svaki kontakt sa detetom jer neće da joj uplati 3.000 evra, alimentaciju koju je sama sebi dosudila, on je tražio da sud po hitnom postupku privremenom merom uredi viđanje sa detetom pošto nema drugog načina da vidi niti čuje dete. Čim sud donese takvo rešenje, imao bi mehanizam preko izvršitelja da reaguje kako bi mu se omogućilo viđanje - rekla je advokatica za naš list.

Pozvali smo Acinu advokaticu Jovanu Ralević, ali ona nije imala komentar na naša saznanja.

Foto: ST/V. LUKIĆ

I Šašiću Sonja isto radila sa Sofijom!

Sonja Vuksanović podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg supruga Željka Šašića jer dve godine navodno nije plaćao alimentaciju za njihovu šesnaestogodišnju ćerku Sofiju. U krivičnoj prijavi koja je podneta Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu navedeno je da folk pevač alimentaciju u visini od 618 evra mesečno nije plaćao od 2013. godine.

- Uopšte neću da komentarišem da li sam plaćao alimentaciju za dete! Laž je da nisam! Sonjine optužbe su lažne i izmišljene, a radi se o veoma ozbiljnoj stvari. Iz novina sam saznao da je Sonja podnela krivičnu prijavu protiv mene i time će da se pozabavi moj advokat - rekao je pevač posle pisanja da ne plaća alimentaciju Vuksanovićki za dete.

Foto: instagram.com/sonjavu

Lukas bez komentara, a Sonja zgrožena

Pozvali smo folkera Acu Lukasa kako bismo proverili naša saznanja vezana za korake koje je preduzeo kako bi mogao normalno da viđa ćerku Viktoriju što Sonja Vuksanović brani, ali on nije bio dostupan za komentar. Sa druge strane, Sonja je za Srpski telegraf izjavila da je zgrožena postupcima oca svog deteta, te i da sve to samo govori o tome kakav je on čovek.

- Ne znam kakve korake je Aca preduzeo, niti me to zanima. Sve što Aca Lukas radi govori samo o njemu i nikom više. Meni je grozno da komentarišem njegove postupke. Neka radi šta želi i hoće, to je njegova stvar - rekla je Vuksanovićka za naš list.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading