Kapetan Rambo sa devojkama na brodu! Muzičar na jedrilici uživa sa mladom crnkom!

Autor: D. Lukić - Z. S. Radulović

Zabava

25.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonije Pušić, poznatiji pod pseudonimom Rambo Amadeus, vrele julske dane provodi na Crnogorskom primorju, a paparaco Srpskog telegrafa uslikao je muzičara kako se na jedrilici baškari sa nepoznatom devojkom!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Rambo na jedrilici sa društvom

Naime, muzičara je spazila naša ekipa u Crnoj Gori u Tivtu, a on je zajedno sa nepoznatim brinetama isplovio iz Porto Montenegra.

- Rambo se usidrio jedrilicom na plaži Porto Montenegro, a sve one koji su ga prepoznali zanimalo je ko je devojka koja se sa njim dovezla. Oni su sve vreme ćaskali na brodiću kad su stigli, pa je Rambo kasnije krenuo da sređuje svoje plovilo, dok se nepoznata crnka odmarala i sunčala. Par ipak nije dugo ostao sam jer su im se nešto kasnije pridružila grupa prijatelja, među kojima je bila još jedna devojka, pa su odmah krenuli dalje kad su se svi smestili - ispričao nam je izvor sa lica mesta.

Rambo letnje mesece često provodi u Herceg Novom, gde ima kuću

Rambo inače jedrilicu koristi kako bi prevozio turiste koji žele da se provozaju, pa nema sumnje da je spojio lepo i korisno jer se preko leta odmara na moru, a ima i dobra sredstva preko kojih može i da zaradi.

Foto: Promo foto

Rambo vodi računa o ekologiji

Rambo Amadeus je jedna od retkih javnih ličnosti koja svoje medijske nastupe koristi kako bi ukazala na značaj ekologije i uštede energije. Štaviše, na poleđini plakata za jednu od njegovih turneja koje je održao nalazio se kratak vodič za uštedu električne energije u svakom domaćinstvu, a mnogi su pozdravili ovaj muzičarov potez. To je bio samo jedan od načina da Rambo ukaže na to koliko je važno da vodimo računa o prirodi, pa često pozove i svoje kolege iz branše da podrže njegove akcije na način na koji mogu.

- Rambo letnje mesece već godinama unazad tradicionalno provodi na Crnogorskom primorju, gde se odmara, a nikada nije stacioniran u jednom gradu iako ima sređeno imanje u Herceg Novom. On tamo provodi najveći deo vremena, ali ga ljudi često viđaju i u Kotoru, Tivtu, Baru i drugim primorskm gradovima - priča naš sagovornik.

 Proslavljeni muzičar viđen je u Tivtu sa nepoznatim brinetama dok su isplovljavali iz Porto Montenegra

Podsećamo, muzičar je strastveni obožavalac jedrenja, a kada nije na Jadranu, uživa na Dunavu. Naslovne strane tabloida punio je nakon što su se svojevremeno pojavile informacije da se razvodi od supruge Karin Pušić. Dok se spekulisalo da je Rambo navodno imao aferu s koleginicom za koju je Karin saznala, drugi su govorili da je razlog za razvod bila medicinska sestra. Na sve te spekulacije njegova supruga je jednom prilikom duhovito odgovorila da je bolje da ju je varao s medicinskom sestrom nego sa šefom klinike.

Foto: instagram.com/prija.oku

Rada za noć u hotelu dala 500 evra

Rada Radenović uživa sa sinom Petrom u Crnoj Gori, gde je odsela u jednom od najskupljih hotela na primorju. Ekipa Srpskog telegrafa uslikala je Radenovićevu u kompleksu hotela dok je uživala u platnom baru i pogledu na more. Samo noć u ovom rizortu iznosi 500 evra, a budući da je voditeljka rezervisala sedam dana sa mogućnošću produžetka, odmor će je koštati minimum 3.500, i to bez dodatnih troškova: ručkova, večera, izlazaka.

Radenovićeva je poznata kao veliki hedonista i neko ko voli da uživa u komforu. To što je izabrala Crnu Goru za odmor ne treba da iznenađuje, budući da je njen bivši partner biznismen Dejan Milić, sa kojim ima sina, poreklom sa primorja, te da voditeljka očigledno želi da joj naslednik bude blizu oca kako bi provodio vreme sa njim. Uprkos tome što se Radenovićeva nikada nije udala za Milića, o njemu je u javnosti uvek govorila u superlativu kada je njegova uloga oca u pitanju. U intervjuu za jedan nedeljnik Rada je izjavila:

- Moj najveći roditeljski strah je da mi se dete ne otme kontroli. Ja jesam roditelj sa kojim on živi, ali Petar ima i oca, koji mu je maksimalna podrška..

Zanimljivo je dodati da se voditeljka ružičaste televizije nije skinula u kupaći uprkos tome što i u četvrtoj deceniji izgleda fenomenalno, te da joj i mlađe koleginice mogu pozavideti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading