Ružo moja, često te tražim u drugim cvetovima: Stefan Karić ne prestaje da pati za pokojnom misicom Dijanom Milojković!

Autor:

Zabava

25.07.2019

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Milojković, nekadašnja mis Evrope preminula je u 33. godini, a brojne poznate ličnosti žale za njom. Osim njih, njen bivši dečko Stefan Karić danima objavljuje poruke posvećene Milojkovićevoj.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Ne može da je preboli... Stefan i Dijana

Stefan je Dijani najpre posvetio kratko pismo opisujući koliko mu je značila, a sada joj je posvetio i stihove:

- Ti znaš, ružo moja, da sam ja uvek želeo sve vreme ovog sveta provesti pored tebe. Ali, ko me pita šta je želim? Dođe taj period pa odeš, ostane samo trag sećanja negde duboko u meni da čekam dan kad ćeš opet izniknuti. Znaš, ružo moja, od kad si odsutna iz mog života, često te tražim u drugim cvetovima, ali džaba - piše u objavi.

- Pa, ako čuješ priče uličnih sanjara, ružo moja, kako tragam za tobom, veruj im. Veruj im, ružo moja, ako ti i kažu kako sam se promenio i da više ne volim ruže - veruj im, ali znaš, ružo moja, da ću ja uvek čekati i da dalje čuvam sve vreme koje mi je preostao, samo za tebe - ružo moja - kraj je potresne poruke.

Foto: instagram.com/karic_stefan
Neutešan... Stefan Karić

Dijana Milojković preminula je u ponedeljka 22. jula, nakon pet godina neumorne borbe s kancerom. Dijana je poznata kao veliki borac i optimista, a kako bi bodrila i druge obolele, pokrenula je i svoj blog o tome u kom je davala moralnu podršku svima. Dijana i Stefan bili su vezi pre nekoliko godina kada je sve oduševio njegov gest prilikom kog se i on ošišao u potpunosti kada je i Milojkovićeva ostala bez kose. Ipak, njihova veza nije opstala, a kao razlog sam Stefan je otkrio da je bilo reči o nesporazumu tokom kog je Dijana pomislila da ju je prevario. 

RepublikaFoto: instagram.com/stefankaric
Raskinuli zbog gluposti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading