Zažmurio na oba oka, pa kupio Karleuši auto od 140.000 evra: Duško sve oprostio Jeleni!

Autor: Informer

Zabava

25.07.2019

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi spekulisali o krahu braka Jelene Karleuše i Duška Tošića, o tome nema ni govora obzirom na to da pop diva upravo boravi kod supruga u Kini sa ćerkicama Atinom i Nikom.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ, ST/V. LUKIĆ, youtube.com/ The Verge
Nije štedeo... Jelena i Duško

I ne samo da je Jelena otputovala u Kinu već je Duško njoj, ćerkama i svojoj sestri Katarini i sestričini Anji uplatio hotel u kom noć košta 1.500 evra.

I kao da je sve ovo bilo malo, Tošić je odlučio da svoju suprugu časti električnim automobilom ,,tesla x" od 140.000 evra! Ovim poklonom fudbaler je pokazao da je dao novu šansu braku, koji je bio uzdrman nakon pevačicine afere sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ljudski je prštati... Duško, Jelena i Ognjen

Jelena i Duško se nisu videli mesec i po, otkad je fudbaler bio u Beogradu zbog svadbe svog prijatelja i kolege Milana Lole Smiljanića. Sve se promenilo kad je pevačica pre nekoliko dana spakovala kofere i sa ćerkama Atinom i Nikom otišla u Kinu, gde njen muž igra za Gvangžu. Iako su bili na korak od razvoda, Jelena i Duško su mirno porazgovarali i rešili da braku daju drugu šansu!

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Pomirili se...

Prema rečima izvora bliskog Jeleni i Dušku, oni su odlučili da više ne pominju skandale zbog kojih su se umalo rastali! Oni su zbog svojih naslednica rešili da zakopaju ratne sekire.
- Duško je rešio da svoju porodicu obraduje automobilom ,,tesla x", čija najskuplja verzija košta 140.000 evra. Svi zajedno posetili su salon automobila u Gvangžuu, a za oko im je od mah zapao električni auto. Atina i Nika su se oduševile autom sa vratima koja se podižu uvis, što se u svetu automobilizma popularno naziva ,,galebova krila", a Jelena je izabrala da taj automobil bude u beloj boji priča izvor.

Karleuša je snimila reakciju mlađe ćerke Nike, koja se raspametila novim kolima, i to je objavila na društvenim mrežama.

- Nika, da li ti se svida ovaj automobil? Da li bi volela da ti tata kupi jedan ovakav? - pitala je Jelena ćerku koja je iz topa odgovorila: "Svida mi se, volela bih!" I Dušku se svideo ovaj model jer je bezbedan i poseduje autopilot. On je prijatelju oduševljeno pričao o karakteristikama novog auta, koji je poklonio supruzi - dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slavko

25.07.2019 12:39

Ima svuda budala.

Ana

25.07.2019 14:37

Svideo im se auto. Kupili ga. Stavili u kofer pa na avion. Iz aviona u taksi pa kući.