Razotkriveni! Džehverovićka u vezi sa Karićem: Teodora smuvala Kijinog bivšeg!

Autor:

Zabava

27.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda i pevačica Teodora Džehverović mesecima je krila privatan život kao zmija noge, a kako je želela da se publici predstavi kao slobodna zavodnica, dečka nije pominjala. Ipak, Teodora je i te kako zaljubljena i to u bivšeg dečka Kristine Kije Kockar Stefana Karića.Kako Srpski telegraf saznaje, Teodora i Stefan su već dva meseca u tajnoj vezi, a plavokosa pevačica odlepila je za njim iako je Karić prvo oko bacio na Kockarevu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/instagram.com/karic_stefan
Kija, Stefan i Teodora

Kako izvor blizak pevačici navodi, Teodora i Stefan se već neko vreme viđaju. Dobro je poznato da Teodora ne podnosi Kiju, a sada je jasno i zbog čega.

- Do sada je uvek izmišljala razloge zbog kojih ne priča sa Kockarevom, međutim, sada je očigledno da je razlog njihovog sukoba upravo Stefan. Teodora zna da Kija ima brojne fanove i neće da započinje medijski fajt, ali je privatno ne podnosi - rekao je izvor i otkrio da su Teodora i Stefan prošlu nedelju proveli zajedno u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Stefan Karić

Sve vreme su se trudili da budu neprimećeni u razmenjivanju nežnosti, ali se videlo iz aviona da su zaljubljeni

- Teodora je prošle nedelje nastupala u Budvi, a Karić je sve vreme bio uz nju. Danju su uživali u hotelu i na plaži, a uveče bi ona otišla na nastup, a on bi je na drugom mestu čekao dok ne završi. Do tada su vodili računa o svakom koraku pošto nisu želeli da se sazna da su zajedno. Međutim, jedno veče Karić se sa društvom malo opustio i popio koju više, pa je otišao na Teodorin nastup, što je nju veoma usrećilo, ali i iznenadilo - otkriva izvor i nastavlja:

Foto: instagram.com/karic_stefan

Na nastupu u Budvi Džehverovićka je došla sa Stefanom, koji ju je više od pola sata snimao i slikao, dok mu je ona pevala pesme i slala poljupce

- Dok je nastupala, Stefan ju je više od pola sata snimao i hvalio njen izgled. Džehverovićka nije mogla da sakrije emocije, pa se često okretala ka njemu, smeškala mu se i slala poljupce. Ceo snimak se mogao videti i čuti na njegovom Instagram profilu. Govorio joj je da je mačka, da je prelepa, a njegovi drugovi su ga podržali u svemu i ludo se provodili na Džehverovićkinom nastupu. Teodora je bila presrećna što je Stefan došao na njen nastup. Iako nisu želeli da budu primećeni, jasno se videlo koliko su zaljubljeni. On je nju celo veče snimao, slikao i hvalio se društvu kako njegova nova devojka prelepo izgleda. Na pauzi je sela za Karićev sto, gde su se trudili da budu neprimećeni u razmenjivanju nežnosti

Foto: instagram.com/karic_stefan
Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Kija sujetna, ispljuvala Karića zbog Teodore

Nakon što je Kockareva saznala da njena suparnica Teodora šeta njenog bivšeg dečka Stefana, izludela je skroz, pa je stavila tačku na odnos sa Karićem.

- Kija je odmah pozvala Stefana i rekla mu je da za nju mrtav i da više neće ni da čuje za njega. Poludela je što je baš sa Teodorom u vezi, a zna šta su pričali o njoj dok su bili zajedno - kaže izvor.

U prilog ovim navodima govore i brojni Stefanovi Instagram storiji, koje je objavljivao te večeri. Videlo se da je oduševljen Teodorinim nastupom i da se ne odvaja od bine.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Teodorom, kao i sa Stefanom, kako bismo proverili navode, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na naše pozive.

Podsećamo, Teodora je nedavno izjavila da je zaljubljena, ali da ne želi da javnost sazna ko je u pitanju da ne bi, kako ona kaže, došlo do nekih nepotrebnih problema. Stefan je nekoliko puta izjavljivao da je Teodora top riba i da bi je ubrojao u pet najzgodnijih pevačica sa estrade.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Živojin

27.07.2019 05:21

Svašta. Spajaju nespojivo.

Odgovori 17 0
Pilot

27.07.2019 06:51

Ne verujem u ovaj trač.

Odgovori 17 1
sha

27.07.2019 09:50

Neka netko obavijesti ovu novinarku da Teodora nastupa gotovo svakodnevno tako da svakako nije mogla da ide na nikakve odmore u Budvu,a i da ima svog dečka već 2 godine.

Odgovori 13 1
Mary

27.07.2019 11:58

Kakva glupost! Kija i Teodora su odlicne druharice i non stop su u kontaktu! Onaj ko izmislja ovakve stvari treba da se plazi bozije kazne!

Odgovori 13 0