Razbili WC šolju od se*sa!? Kija bi ovo najradije sakrila, ali on zna sve njene tajne!

Autor:

Zabava

27.07.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar je osvojila podršku publike i osvojila prvo mesto u prvoj sezoni rijalitija Zadruga. Ona je na kontu ucveljene i prevarene supruge osvojila podršku i prvo mesto, a kasnije i započela karijeru pevačice, koja se i dalje razvija, mišljenje je mnogih koji je nisu podržali.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Kija Kockar je imala aferu sa Filipom u Zadruzi

Lepi Mića je jedan od Zadrugara koji je tom prilikom pružio podršku Kiji i vrlo često je isticao da je ona pametna za razliku od Lune. U čemu je to Kija pametnija? Da li možda u tome što može da prepozna situaciju i okrene je u svoju korist, dok je Đoganijeva iskoristi da se još više "zakopa"?

U svakom slučaju kada su ovakve situacije u pitanju treba sagledati obe strane i biti objektivan. To se za Lepog Miću ne može reći.

On je sinoć iskoristio priliku da u emisiji uživo iskritikuje Lunu i njenu vezu sa Markom Miljkovićem. Ipak, ne može se reći da to radi i Kiji, iako ima materijala i za to. 

Na Fejsbuk stranici Zadruga - Pink pronašli smo komentar koji govori upravo o ovome. 

Foto: Instagram printscreen/Zadruga - Pink

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milko penzioner

27.07.2019 15:42

Neka svi pokušaju da razbiju seksom šolju. Neće uspeti da razbiju solju. Možda samo zavrtnje koji drže šolju. Pa onda pokušajte da klatite zidove.

Odgovori 22 8
Zana

28.07.2019 19:32

Nista ona nije bolja od Lune. Obe su b l j a k !