Kija tvrdi da je inteligentna, a onda pokazala i da je nepismena! Kockarova: Ja nisam "u nikakvom" ratu!

Autor:

Zabava

29.07.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Kristina Kija Kockar koja je to postala zahvaljujući pobedi u rijalitiju "Zadruga" gde se pojavila u svojstvu prevarene žene, sada je odlučila da se oglasi povodom nekih, navodnih, natpisa i tom prilikom pokazala elementarnu nepismenost.

RepublikaFoto: youtube.com/ IDJTV™
Važno da je ona inteligentna, a što je nepismena nema veze... Kija

Izgleda da je Kiji rapidno počela da opada popularnost zbog čega je počela žestoko da se nervira, pa se obratila novinarima koji su je, između ostalih, i doveli na mesto gde je sada.

Naime, Kija je odlučila da se obrati putem priče na društvenoj mreži instagram kako bi očitala lekciju sedmoj sili, odnosno medijima koji su objavili da je podržala svoje fanove koji su objavili Lunin eksplicitni snimak, a onda se debelo izblamirala.

- To što se ja ne oglašavam da demantujem (jer prosto sve što pišete vređa moju inteligenciju, a i realno za sve laži na dvevnom nivou - svaki stori bi bio demant) to ne znači da ću baš mirno da gledam kako lažete i kako blatite moje fanove i moje ime. Ako neko objavi sam nešto što ga diskriminiše a ostali podele (kao što i dele snimke s mojih nastupa i moje uspehe), to ne znači da je taj neko što je podelio posle kriv već osoba koja je sama postavila. U ovom slučaju dotična - napisala je Kija koju su novinari do sada opismenjavali, a sada prenosimo njeno pismo u izvornom obliku:

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija se baš blamira...

- Ja nisam u nikakvom (?!) "ratu", "miniranju" i ostalim vau efekat rečima gde se stavlja moje ime da bi se otvorila vest. Ja sam na moru, malo pada kiša, pa večeras letim na neko lepše mesto. Evo dobili ste odgovor na najkulturniji način. Pozdrav svima i zaobiđite me sa glupostima - napisala je Kija koja osim što nije ni u kakvom ratu, iako to nije znala pravilno da napiše, ne zna baš ni gde bi trebalo staviti zarez. 

Poznata pevačica bi, tako, pored inteligencije mogla malo da se doškoluje.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
enigma

29.07.2019 18:14

Znaci li to da su i svi mediji u HR nepismeni, jer napišu i kažu “u nikakvom” ratu, rodu, sukobu, svojstvu Itd...? Samo pitam...

Odgovori 43 6
Natty

29.07.2019 20:41

@enigma - Ne, nego se njihova pravila razlikuju. Oni kazu i takOvi, njeZIn itd.

Odgovori 5 33
Ana

29.07.2019 18:48

Tražite joj dlaku u jajetu. Nebitna greškica.

Odgovori 66 8