Nataša Šavija odlepila za fudbalerom Real Madrida: Rado bih provela noć sa Lukom!

Autor:

Zabava

29.07.2019

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i odnedavno kreatorka Nataša Šavija priznala je da bi rado provela noć sa fudbalerom Real Madrida Lukom Jovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.savija
Nataša Šavija...

Ovo nije prvi put da se Šavija mota oko Jovića pošto je i prošle godine pokušavala da dođe do njega. Ovoga puta Nataša je direktno na Instagram profil postavila Lukinu sliku i napisala "kako ružan dečko " i pored toga stavila nekoliko srca.

Nakon te objave Nataša je za Srpski telegraf otkrila da ne zna devojku koja ne bi pala na takvog muškarca kakav je, po njenom mišljenju, Jović.

- Dečko je, pod jedan, prelep, drugo, uspešan je u svom poslu, i to mnogo za svoje godine. Što da ne, rado bih provela noć sa Lukom. Znaš kako se ono kaže, njemu bih sve oprostila, presladak je klinac - kaže kroz smeh starleta.

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35
Luka Jović...

Podsećamo, Nataša se još u "Parovima" hvalila da je spavala sa pola seniorske reprezentacije Srbije u fudbalu. Tada je ona našim fudbalerima obećala oralni seks ako pobede Brazil!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading