Darko Lazić očajan zbog zdravstvenog stanja: Osećam da nema pomaka i to me užasava!

Autor: Alo

Zabava

31.07.2019

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić krajem oktobra prošle godine doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo i poginuo. Čak i danas traje proces oporavka, a porodica i prijatelji ogromna su mu podrška. Ipak, kako se navodi, izgleda da ne ide baš sve po planu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Darko Lazić...

Polomljena karlica je srasla, pluća su se oporavila, slezina je izvađena, ugrađen mu je veštački kuk, ali funkcija u desnom stopalu se nije vratila.

- Svi kažu da će biti bolje, ali ja u to ne verujem. Osećam da nema pomaka i to me užasava, ali šta je, tu je. Ne mogu da se ubijem - izjavio je Darko.

On je povratio mišićnu masu i takođe uspeo da se oslobodi invalidskih kolica i štaka, ali kretanje i dalje otežava desno stopalo, koje pevač ne može da pomeri.

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Lazić...

Kako kažu doktori koji proteklih 10 meseci brinu o Darkovom zdravlju, oni su iscrpeli sve metode lečenja, ali nema željenih rezultata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Drink

31.07.2019 09:38

On je na svoj zahtev napustio lečenje i nastavio sa nezdravim životom bez lekara.

Avro

31.07.2019 12:05

Darko umislio da zna bolje od lekara šta treba da radi. Ubedjivali ga da nije u pravu pa digli ruke od njega. Neka radi šta hoće. Ne mogu ga na silu lečiti.