O ovome sanja svaka žena: Relja opisivao koliko voli Nikoliju, pa oduševio!

Autor: Alo.rs

Zabava

31.07.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Relja Popović već nekoliko godina je u emotivnoj vezi sa pevačicom Nikolijom Jovanović, a iako nemaju nameru da svoj odnos ozvaniče brakom, ljubavi im nikako ne manjka.

Foto: www.instagram.com/nikki_nicole
Svoju dragu voli najviše... Nikolija i Relja

Popović je u jednom intervjuu najpre govorio o značaju društvenih mreža za muzičare:

- Internet ekspanzija u poslednjih nekoliko godina dosta je pomogla i omogućila ljudima koji se bave muzičkim poslom da ostvare konekciju s fanovima. Tako da jesu važne, ali svako ko me na društvenim mrežama prati zna da sam jedan od najneaktivnijih likova koji se bave javnim poslom- istakao je pevač.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Ne voli da se fotka...

Osim što ne voli da se bavi društvenim mrežama, Relja je otkrio i da ne voli da se fotografiše što je u direktnoj suprotnosti u odnosu na posao kojim se bavi. 

- Istina je. Nikako ne volim da se fotkam i to me baš smara. Da nisam u muzici, verovatno se nikada ne bih fotkao i verovatno ne bih imao nijednu fotografiju na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Već pet godina su nerazdvojni... Nikolija i Relja

A onda je otkrio koliko mu znači Nikolija, kao i da li im problem predstavlja to što se oboje bave istim poslom:

- Nikada nisam gledao na to kao da je teško, već da upravo to treba da nam olakša i da baš zbog toga što se oboje bavimo muzikom postoji razumevanje. Ni sa jedne ni sa druge strane ne postoji nerazumevanje ili bilo kakva vrsta problema oko posla kojim se bavimo. Jedno drugom smo najveća podrška u svemu što radimo, već pet godina se držimo zajedno i ona je moja najveća ljubav.

Nikolija i Relja imaju ćerkicu Reu, koja će uskoro napuniti tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading