Gagi bi da se pomiri sa Anabelom: Palo šokantno priznanje!

Autor: Scena

Zabava

01.08.2019

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa Anabele Atijas i njenog bivšeg supruga Gagija Đoganija bila j jedna od glavnih tema u superfinalu "Zadruge 2", a denser nije štedeo kritike na račun majke svoje dece.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Gagi bi da se pomiri s bivšom...Atijasova i Đogani

Navodeći da ga je Anabela izopštila iz svega što se tiče pevačke karijere njihove ćerke Lune koja je u povoju, Gagi je tada tvrdio da Atijasova ne radi za dobrobit sopstvenog deteta.

A sada se situacija, po svemu sudeći, malo smirila i Gagi je poželeo da izgladi nesporazume sa Anabelom, a najpre je otkrio koliko je on uticao na to da se Luna bavi pevanjem:

- Kada je izašla iz "Zadruge 1" i kada sam joj rekao da može da se bavi pevanjem, ona nije htela ni da čuje za to. Rekla mi je: "Tata, nemoj da me mučiš sa time, ne vidim sebe u tome", a ja sam video to u njoj jer je od malih nogu pevala i plesala. Čak je 1999. godine pevala sa nama na bini u Sava centru. Tada je pokazala da će biti to što danas radi - kaže Gagi i objašnjava koliko je učestvovao u Luninom projektu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Najpre su zajedno radili na Luninum pesmama...

- Anabela i ja smo počeli da razmišljamo o pesmama, ali je došlo do tog razilaženja između nas dvoje, pa je ona to završila. Sad smo se oboje povukli pa o Luninoj karijeri brinu neki drugi ljudi. Voleo bih da se pomirimo, da spustimo loptu zbog dece. Luna i Nina ispaštaju najviše. Trebalo bi da se izmirimo, mislim da će to biti sve u redu. Šta je bilo, bilo je. To da ostavimo iza sebe - rekao je on, a zatim otkrio kako se slaže sa Luninim dečkom, Markom Miljkovićem:

RepublikaFoto: Republika.rs
Super se slažu... Marko, Gagi i Adam

- Poklopile su nam se energije. Sa Anabelom se još nije upoznao, ali mislim da će se i to uskoro desiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ali

01.08.2019 09:44

Jadni Gagi. Niko ga ne šljivi.