Milica Pavlović doživela nervni slom: Kupila luks stan od 270.000 EVRA, a zbog ovog problema još ne može da se useli!

Autor: Blic

Zabava

01.08.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović uspela je da "izboksuje" nekoliko slobodnih dana kako bi se odmorila nakon silnih obaveza, planirajući da se useli u novi stan čim se vrati. Pevačica je pazarila stan u jednom luksuznom delu Beograda, iskeširala je i renoviranje, ali izgleda da nije baš sve išlo po planu.

RepublikaFoto: e-stock agency
Milica Pavlović...

To iznenađenje sačekalo ju je tik pred povratak u srpsku prestonicu.

- Milica je nedavno kupila stan u jednom luksuznom naselju u Beogradu za koji je izdvojila 270.000 evra, a za samo renoviranje i opremanje je dala 50.000 evra. Trebalo je da se po povratku iz Crne Gore već useli i odvojila je dane koji su joj za to potrebni, ali majstori nisu završili sve radove. Ovo je Milicu dodatno iznerviralo jer joj to pomera sve planove. U prvi mah je pobesnela, ali se brzo smirila i odlučila da produži odmor. Ona je ostala još nekoliko dana u Crnoj Gori, a i na nastupe je odlazila upravo odatle - rekao je izvor blizak pevačici.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica...

- Mislila sam da ću se useliti ove nedelje ali očigledno još malo strpljenja treba. Na crnogorskom primorju odmaram po dan-dva jer imam udarnički tempo i četiri puta nedeljno pevam u različitim gradovima, posvećena sam i četvrtom studijskom albumu, a za jesen spremam jedan projekat koji će biti na nivou Balkana - ispričala je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alibaba

01.08.2019 09:38

Čekajte! Kupila nov stan u luksuznom naselju i platila renoviranje novog luksuznog stana? Ahahahahahaha!

Odgovori 12 0