Pokušao da spase prijatelju život! Dino Merlin plaćao Igoru Bulatu lečenje u Turskoj!

Autor: kurir.rs

Zabava

01.08.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dino Merlin pokušao je na sve načine da pomogne svom dugogodišnjem prijatelju Igoru Bulatu, koji je bio teško bolestan poslednjih meseci. Sarajevski kantautor je platio skupo lečenje u Turskoj novinaru RTS, ali spasa, nažalost, nije bilo.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dino Merlin
Dino Merlin je bio dugogodišnji Igorov prijatelj

Kad je Bulatu u decembru saopštena dijagnoza karcinom jetre, Dino ga je među prvima pozvao i ponudio pomoć. I sam se raspitao o načinu lečenja i saznao da u Istanbulu postoji najsavremenija terapija za tu vrstu opake bolesti, pa je predložio da on finansira lečenje.

- Dino i porodica Bulat su jako vezani. Njihovo prijateljstvo traje više od 20 godina, a počelo je kroz posao. Igorova supruga Dada, inače poznata menadžerka, učinila je mnogo za Merlina u momentu kad se u Srbiji o njemu nije baš lepo pričalo i pisalo. Ona je bila ta koja je organizovala njegove koncerte 2015. godine u Beogradskoj areni, prva ga je dovela u Beograd posle više od 20 godina. Merlin joj je vrlo zahvalan na tome - kaže izvor i dodaje:

Foto: youtube.com/Alcatraz Pfc
Igoru je plaćao lečenje u inostranstvu ali bezuspešno

- Kad je Dada rekla Dinu da je Igor bolestan, on je odmah kazao: "Računaj na mene za sve što treba." Posle izvesnog vremena javio je Dadi da je pronašao dobru terapiju za njenog supruga u Turskoj i da će on platiti lečenje. Tako je i bilo. Igor je bio na terapiji u Istanbulu, postojali su mali pomaci nabolje, ali, nažalost, bolest se ubrzo vratila još jače i agresivnije. Dinu je baš teško palo kad je čuo da njegovom prijatelju ipak nema spasa. Skoro svaki dan je zvao Dadu, raspitivao se za njega, nudio pomoć - završava izvor.

Podsetimo, Igor Bulat, inače rođeni brat Marka Bulata, preminuo je u ponedeljak u 48. godini, a sahranjen je u sredu. Poslednjem ispraćaju prisustvovao je veliki broj njegovih kolega i prijatelja, a među njima je bio i Dino. On je sve vreme plakao za Igorom, a posebno mu je teško bilo kad su ga sahranili uz njegovu pesmu "Ptica bijela", što je bila poslednja Bulatova želja.

Bulat je bio dugogodišnji novinar, a kasnije i urednik Radio-televizije Srbije. Gledaoci ga znaju po uključenjima u "Beogradsku hroniku", gde je kao reporter rešavao svakodnevne probleme građana. Iza sebe je ostavio dvoje dece, Bogdana i Milicu, suprugu Dadu, majku i brata Marka Bulata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading