Psiho udvarač: Aleksandru Mladenović proganja oženjeni muškarac, pevačica angažovala obezbeđenje!

Autor: kurir.rs

Zabava

07.08.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović poslednjih dana nema mira jer je kontroverzni biznismen proganja.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandra_mladenovic_
Aleksandra Mladenović

Pevačica je u paranoji da joj se nešto ne dogodi, pa je angažovala obezbeđenje. Da stvar bude gora, bogataš ima ženu i decu, ali je totalno odlepio za Mladenovićkom.

- Taj čovek je totalno poludeo. Upoznali su se pre godinu dana, kada je pevala na veselju koje je organizovao i na prvi pogled se u nju zaljubio. Ostali su u kontaktu, ali su njegova osećanja bila sve jača. Bukvalno je dolazio na svaki njen nastup i nije mu bilo važno da li peva u Srbiji ili inostranstvu. Nedavno je pevala u Crnoj Gori i tamo je pevao. Aleksandra poludi kad ga vidi. Unervozi se i ne može normalno da peva jer je počela i da ga se plaši. On ima mnogo para i u strahu je da joj nešto ne naudi - priča izvor blizak pevačici i tvrdi da Mladenovićka razmišlja da biznismena prijavi policiji za uznemiravanje.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Na meti oženjenog muškarca...

- Najpre je htela da sve kaže njegovoj ženi, koju je i upoznala još na veselju. Međutim, drugarice su je savetovale da to ne radi jer ne zna da li može da ispadne još veći kurcšlus. Ljubazno mu je objasnila da nikada neće biti sa njom u vezi i zamolila da je ostavi na miru, ali ne vredi. Obećao joj je još jedan stan, auto, putovanja i skupocenu garderobu, ali to nju ne zanima. Jednostavno joj se ne sviđa i neće s muškarcima u godinama da ima posla - završava izvor.

Aleksandra je potvrdila ova saznanja.

- Kada si poznata ličnost, to može da ima dve strane. Trenutno prolazim kroz pakao zbog nekog ko me i ne zanima. Moraću slučaj da prijavim policiji, pa neka se oni bave opsesivnim ljudima. Želim da živim svoj život. Srećna sam, radim i ne zanimaju me matorci - rekla je Aleksandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading