Preko devojaka juri popularnost: Marko muvao Mladenovićku pre Stanije!

Autor:

Zabava

08.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Marko Marković pokušao je da smuva pevačicu Aleksandru Mladenović pre Stanije Dobrojević, ali mu to nije pošlo za rukom.

Foto: e-stock agency, prntscreen
Da li Stanija zna za ovo...?

Manekenu je slava na prvom mestu, pa se tako lepi samo za devojke koje su poznate, ne bi li dobio malo medijske pažnje preko njih. Kada ga je Aleksandra provalila i shvatila da mu je bitno samo da se slika za novine, distancirala se od njega.

RepublikaFoto: Prntscreen
Muvao Aleksandru na snimanju spota... Mladenovićeva u zagrljaju Markovića

Naime, Marko je pre nego što je postao učesnik rijalitija javnosti bio poznat zbog video-klipa koji je snimio sa zvezdom "Granda". Kako Srpski telegraf saznaje, Crnogorac se u početku lepo ponašao i Mladenovićka je imala visoko mišljenje o njemu, čak ga je svuda i javno hvalila sve do trenutka kada je shvatila da on želi nešto više od drugarstva.

- Marko je na setu zaista u početku bio disciplinovan i krajnje profesionalan. Da je lep, to niko ne može da ospori, ali je i veoma isfoliran i nabeđen, pravi kompleksaš. Aleksandra to nije primećivala jer joj je bilo bitno samo da spot odrade kako treba. Međutim, nakon što se posao završio, Marko je počeo da muva Aleksandru - kaže naš izvor i dodaje da je Marku samo bitno da se probije i da bude u krugu poznatih.

- Dečko je toliko iskompleksiran, da ja nemam reči. Aleksandra mu je pomogla, a onda je na kraju shvatila njegove namere. Nekoliko puta su popili piće, baš zbog lepe saradnje. Ali je onda on počeo da bude naporan i želeo je da je prati na nastupima i na nekim proslavama ne bi li upoznao još neku javnu ličnost. Bukvalno je hteo da preko Mladenovićke i navodne veze sa njom izađe iz anonimnosti. Kada je Aleksandra to shvatila, odmah mu je stavila do znanja da nije u redu to što radi i da ne želi više da se viđaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading