Katarina Živković ide na vantelesnu oplodnju! Donora traži u inostranstvu!

Autor: Blic.rs

Zabava

08.08.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković već duže vreme je sama, ali to je nije pokolebalo u nameri da u skorije vreme postane majka. Ona ovih dana uveliko, kako saznaje “Scena”, posećuje ginekološko-akušerske klinike kako bi se raspitala o procesu vantelesne oplodnje uz donora.

RepublikaFoto: instagram.com/katarina_zivkovic_official
Katarina Živković

- Kaća je dugo razmišljala o tom procesu i već neko vreme se intenzivno raspitivala, da bi pre nekoliko dana odlučila da poseti jednu beogradsku kliniku koja se time bavi. Oni su obavili sve potrebne analize hormona i pregleda da bi ustanovili njeno zdrastveno stanje i uskoro će dobiti rezultate. Ona se nada da će sve biti u redu i da će nakon toga moći da odabere kliniku iz Evrope. Sve ovo zahteva velike finansijske izdatke, ali ona ne žali novac - kaže za “Scenu” blizak Katarinin prijatelj.

S obzirom na to da Kaća već duže nema partnera, a da pažljivo bira s kim deli postelju, ona će i oca svog deteta potražiti u inostranstvu.

- Želi da zna poreklo gena svog deteta, tako da će obaviti sve potrebene pretrage koje joj nude klinike iz inostranstva. Dobila je preporuku od prijateljice iz Kanade, koja je to uradila u Parizu. Kako je ranije kroz šalu govorila da bi volela da joj dete ima plave oči i prćast nos, sasvim je sigurno da su to karakteristike koje ima na svom spisku osobina - kroz smeh kaže izvor.

RepublikaFoto: Promo foto
Želi da dobije dete...

Katarina nije potvrdila priču ali je nije ni demantovala, samo nam je kratko rekla:

- To je intimna stvar i ne bih volela o svojim privatnim stvarima da govorim, posebno o tako osetiljivoj temi.

Inače, Kaća je ranije  govorila da bi volela da uskoro postane majka.

- Dugo godina maštam o tome da postanem mama. To mi je ogromna želja. Biće i to jednog dana - naglasila je ona.

Za svakog pa tako i za Katarinu, ljubav joj je ogromni pokretač, ali ne želi po svaku cenu da bude s nekim u vezi.

- Ljubav mi mnogo znači, možda i najviše. Bez ljubavi nisam živa, tako glasi i jedna moja pesma. I to je bukvalno tako - odgovarala je Katarina na pitanja koja joj već mesecima postavljaju novinari jer nema dečka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasko

08.08.2019 12:58

Ljubav joj mnogo znači, možda i najviše. Bez ljubavi nije živa, a traži vantelesnu oplodnju, koja zahteva velike finansijske izdatke. A kod nas može i besplatno.