Pevač prošao kroz agoniju: Pobedio u rijalitiju, uzeo 100.000 evra, a sada kaže da mu je to umalo uništilo život!

Autor: Blic

Zabava

09.08.2019

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Topalović Topalko je u decembru 2009. osvojio 100.000 evra nakon pobede u "Farmi", međutim, nakon toga su usledili problemi.

Foto: youtube.com/RTS 60 najlepših narodnih pesama - Zvanični kanal
Milan Topalović Topalko

Topalko se isprva proslavio u „Grandu“ osvojivši drugo mesto i automobil, ali danas više nije toliko popularan.

On je priznao da je zbog „Farme“ umalo završio u dugovima.

- Ja sam budala, ja sve uplate primam na račun, pa i onu nagradu od „Farme“. Porez treba da platim 35.000 evra kao da sam najbogatiji čovek u Rakovici. Moraću da prodam jedan jedini stan da bih platio porez državi, nije fer - rekao je Topalko pre nekoliko godina.

RepublikaFoto: ST/D.KADRIĆ
Topalko

Iako je svoj boravak u rijalitiju i te kako dobro unovčio, popularni pevač danas nema lepo mišljenje o ovoj vrsti programa.

- Ne zanimaju me te teme, ne želim da ih čitam niti gledam, ne znam kome je to više zanimljivo. Meni je rijaliti doneo dosta lepog, ali to mi više nije interesantno, ja gledam neke svoje emisije. Volim da pogledam Memedovića njegovu emisiju "Sasvim prirodno" - rekao je Topalko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

09.08.2019 09:12

Topalko je mnogo dobar covek. Ali glas mu je previse prodoran i grub za pevanje. Treba malo da ga "utanji" kao sto to cine drugi pevaci.